02 / 05 / 2024

Philips Airfryer Fritöz en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer Fritöz en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips fritöz XXL boyutu sayesinde minumum yağ ile yiyeceklerin sağlıklı ve uygun biçimde pişirilmesini sağlanıyor. Kırmızı etten balığa, sebzeden keke kadar pek çok gıda fırına kıyasla yaklaşık 1.5 kat daha hızlı pişiyor.Peki ürünün diğer özellikleri neler?



 Philips Airfryer Fritöz en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi
Sağlığını düşünenler için besin gıdaları kadar bu gıdaların nasıl piştiği de önemlidir.Philips XXL fritöz geniş iç haznesiyle akıllı şef programları sayesinde bir çok gıdayı az miktarda yağ ile pişirir.

FRİTÖZÜN ÖZELLİKLERİ

  • XXL boyutu ile dikkat çene Philips Airfryer kırmızı etten balığa, sebzeden keke kadar pek çok gıdayı kısa sürede pişirebiliyor. Yüksek verimlilikle çalışan cihaz minimum yağ kullanımı ile mutfaklarda yerini alıyor.
  • Akıllı şef programları ile favori yiyecekler rahatlıkla hazırlanabiliyor. Taze ya da dondurulmuş kanat ya da bütün tavuk yapılabileceği gibi balıklar da hem lezzetli hem de sağlıklı biçimde hazırlanabiliyor. Düşük yağ ve kontrollü ısı altında pişirilen balıkların omega 3 değeride korunuyor.
  • Sahip olduğu Smart Sensing teknolojisi sayesinde Philips airfryer modeli pişme süresi ve sıcaklığı otomatik olarak ayarlıyor. Öncelikle yiyecek türünün seçilmesi ardından pişirme için düğmeye basılması yeterli oluyor. 
  • Akıllı sensör yardımıyla zahmetsizce yemek çeşitleri pişiriliyor. Süre ve sıcaklık otomatik ayarlandığı için cihaz başında beklemeye gerek kalmıyor.
  • Philips Airfryer fritöz özellikleri arasında Fat Removal teknolojisi de dikkat çekiyor. 7 kat daha hızlı hava akışı ile %90’a varan oranda daha az yağ içeren lezzetli yemekler sunuyor. 


 Peki Philips Fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor?


Geri Dön