04 / 05 / 2024

Grundig BL 4781 Beyaz Blender Set en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig BL 4781 Beyaz Blender Set en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig BL 481 beyaz blender set, kesme, doğrama ve karıştırma işlevlerini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor? Peki blender seti en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..



Grundig BL 4781 Beyaz Blender Set en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi
Grundig blender set, küçük ev aletlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın gövde malzemesi dayanıklı plastikten olup çevre koşullarına karşı korunaklıdır. Blender seti yemek malzemelerini hazırlama konusunda ev hanımlarının büyük yardımcısıdır. 

Hafif tasarımı sayesinde dolap, çekmece ve kiler gibi yerlerde saklanabilen blender seti ihtiyaç halinde rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Kurulum ve kullanım özelliklerinden dolayı kullanıcı deneyimini yükselten blender seti aynı zamanda enerjiden ve zamandan da tasarruf ettirir.

Blender seti sahip olduğu özellikleri ve ergonomik yapısı sayesinde yemek hazırlama işlemlerini kolaylaştırıyor. Kesme ve doğrama işlemleri blender seti sayesinde kısa sürede gerçekleşiyor. Ergonomik tasarımı güvenli bir kullanım sunarak oluşabilecek olumsuz durumları en aza indiriyor. 

Böylece güvenli ve hızlı bir deneyim sağlanmış oluyor. Grundig BL 4781 blender set 1000 W güçle çalışma grçekleştiriyor. 1000 W güçle işlemleri rahatlıkla yapabilen blender seti avantaj sağlayarak yeni deneyimler yaşatıyor. Cihazın ölçü kabı haznesi 1500 mililitre olarak geliyor. Doğrayıcı hazne kapasitesi ise 900 mililitre ölçüsündedir. 900 mililitre doğrayıcı hazne kapasitesiyle işlem devamlılığı sağlayan blender seti kullanıcılar için avantajlı bir kullanım ortamı oluşturuyor. 

Doğrama ve çırpma fonksiyonlarına sahip olan Grundig BL 4781 beyaz blender setin içerisinde 2 farklı hız kademesi yer alıyor. Hız kademesi ayarlaması yapılarak ihtiyaç duyulan büyüklük kısa sürede sağlanıyor. 2 farklı şekilde kullanılabilen hız kademesiyle fonksiyonel bir kullanım elde etmek mümkün oluyor. 

Peki Grundig blender setinin paslanmaz bıçakları nasıl bir işlev görüyor? Cihaz en ucuza nerede, ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön