30 / 04 / 2024

Tefal mikser ve blender seti en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte Tefal 12 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal mikser ve blender seti en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte Tefal 12 Mart 2023 fiyat listesi

Mikser ve blender ihtiyacı olanlar, en ucuz Tefal Powelix Activflow Onthego 1500 W Kişisel Mikser & Blender Setini nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. Peki Tefal kişisel blender ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



 Tefal mikser ve blender seti en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte Tefal 12 Mart 2023 fiyat listesi
Tefal mikser ve blender set kolay bir şekilde ve kısa zamanda yüksek performans elde edebileceğiniz kişisel kullanıma uygun bir küçük ev aletidir. Yüksek motor gücü, 4 keskin bıçağı ve paslanmaz çelik gövdesi ile gözle görülür sonuçlar ortaya koyar.

Yemeklerle arası iyi olanlar için Tefal blender seti içinde bulunan doğrayıcı seçenekleri ve çeşitli başlıkları sayesinde ürünün tüm işlevlerini kullanarak yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.Tefal blender setinin sahip olduğu 1500 Wattlık motor gücü sayesinde zahmetsizce ürünleri karıştırabilir ve sonucundan maksimum performans elde edebilirsiniz.

Ürünün yapımında kullanılan malzemeler sağlık açısından rahatlıkla tercih edilebilir malzemelerdendir. Setin ayak materyali paslanmaz çelikten oluşur ve dayanıklıdır; karıştırma haznesi ise camdan oluşur.Ürün 4 bıçaklı powelix bıçağıyla gelir. Powelix bıçağı işlem yapmak istediğiniz en sert üründe bile etkili sonuç almanız için gerekli keskinliği gösterir.

En zor malzemeleri bile karıştırmaya yarayan tasarımı ile sert malzemeleri parçalamak için optimize edilmiş  keskinliğe sahip  paslanmaz çelik bıçaklar kullanılır. Setin içinde bulunan başlıklar paslanmaz çelik bıçaklardan oluşur. Bu bıçakların en büyük özelliği en sert malzemeleri bile rahatlıkla parçalayabilecek keskinlikte olmalarından kaynaklanır.

Bu başlıklar buzları bile kırabilme özelliğine sahiptir. Setin içeriği geniştir böylece rende, dilimleme, karıştırma, parçalama, gerektiren ürünler kusursuz şekilde gerçekleştirilir. Tefal'in Powelix Activflow On the Go el blenderi ile hiçbir çaba harcamadan yüksek güç ile etkili sonuçlar elde edilir.

Peki Tefal kişisel mikser ve blender setinde yer alan Powelix Teknolojisi ne işe yarıyor? Tefal blender seti en ucuza nerede satılıyor? 


Geri Dön