28 / 04 / 2024

Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas'ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi

Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas'ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas, Hepsi burada sitesinde indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Viomi Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas kaç TL?



Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi
Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas, 3 çalışma modu, 550 büyük ev için 250 ml büyük su deposu ile zeminlerde etkili temizlik performansı sağlıyor. 

Kullanıcıların temizlik ihtiyacına pratik şekilde yanıt veren Viomi V3, lazer sensörleri ile zemin üzerindeki en ufak bir taneciği bile vakumlayarak haznesine hapseder.Özel haritalama tekniğiyle işlem gerçekleştiren V3 Viomi robot süpürgeniz, evinizdeki tüm köşeleri tanır, temizliğinin gerçekleştirilmesi gereken noktalarda işlem gerçekleştirerek temizliği işlevsel hale getirir.

Yüksek emiş gücü ile zeminde en ufak bir toz tanesinin varlığına bile izin vermeyen Viomi V3 akıllı robot süpürge cihazları, özel silme mopu ile evinizde etkili temizlik performansı sağlar. Viomi V3 bünyesinde bulunan özel lazer sistemleri sayesinde yüzeydeki tozu, pislikleri algılar ve buna göre işlem gerçekleştirerek temizlik yapar.

Karanlıkta da işlem gerçekleştirmesine olanak tanıyan Viomi V3 Vacuum cleaner lazer sensör teknolojisi sayesinde günün her saati güvenle kullanmaya uygun tasarımdadır.150 dakika boyunca kesintisiz olarak temizlik işlemini gerçekleştiren Viomi V3 şarj süresi yaklaşık 6 saat olarak bilinir. Şarjı azaldığı anda şarj ünitesine giderek otomatik olarak bataryasını doldurur ve şarj dolduktan sonra temizliğe yarım kalan noktalardan devam eder. 

Süpürme ve silme işlemini tek cihazla gerçekleştirmeyi başaran Viomi V3 robot süpürge; 300 ml toz haznesi, 200 ml kapasitesindeki su haznesiyle gözle görülen sonuçlar ortaya koyar. Fonksiyonel özellikleriyle kullanıcılarından tam puan almayı başaran Viomi V3 Vacuum cleaner 70 dB seviyesindeki sesiyle gürültü kirliliğinde bulunmaz.

Peki robot süpürge indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön