29 / 04 / 2024

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge'de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge'de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge, 470 ml toz hazne kapasitesi ve 350 ml su deposu sayesinde, 3 farklı bölmede 180 dk kesintisiz çalışarak etkili temizlik performansı ortaya koyar.



 Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi
Yaşam alnımız olan evimizin içerisindeki sürekli olarak devam eden hareket akışı etrafa tozların saçılmasına, yiyecek kırıntıları ve saç telleri gibi maddelerin dökülmesine sebep olur. Misafiri eksik olmayan ev hanımları içinse bu durum çok sık meydana gelir. Evi sürekli temizlik isteyenler için Roborock Q7 Max siyah akıllı süpürge siz işteyken, yemek yaparken veya koltuğunuzda uzanıp kahve keyfinizi yaparken sizin yerinize evinizin temizliğini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Ev temizliğine yeni bir soluk getiren Roborock Q7 akıllı süpürge, kalitesiyle dikkat çekerken özellikleri ilede merak konusu oluyor.3D haritalama sistemiyle çalışan bu ürün ile evin düzenini cihazınıza sorunsuz olarak aktarabilmek mümkündür. 

Cihazınızın menü bölümüne rutinlerinizi girerek günün belli zamanlarında tek tuşla o bölgeyi süpürmesi için yönlendirme yapma işleminiz kolaydır. Örnek olarak; yemekten sonra mutfağınızda biriken kırıntıları süpürmesi için cihazınıza “yemekten sonra” menüsü ekleyebilir ve tek tuşla o bölgeyi süpürmesi için cihazınızı o bölgeye yönlendirebilirsiniz.

Roborock Q7 Max siyah akıllı süpürgeni sahip olduğu 3D harita görünmez duvarlar özelliği ile cihazınızın ulaşamadığı bölgeleri belirleyebilir ve bu alanların dışında gezinmesini sağlayabilirsiniz. 
Fırçaları tamamen kauçuk malzemeden oluşan Roborock Q7 akıllı süpürge bu sebeple halılarda biriken tozları kolayca çıkarabilir, saç tellerinin dolanmasına karşı da dayanıklıdır. 

Peki Roborock akıllı süpürgenin sahip olduğu teknik özellikleri ve indirimli fiyatı nedir?

 


Geri Dön