28 / 04 / 2024

GoldMaster, Trio Doğrayıcı ’yı müşterilerinin beğenisine sunuyor!

GoldMaster, Trio Doğrayıcı ’yı müşterilerinin beğenisine sunuyor!

Pratik, kullanışlı ve teknolojik ürünler tasarlayan GoldMaster, yeni ürünü Trio Doğrayıcı ’yı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yemek yapmayı kolaylaştıran doğrayıcı ile kısa sürede etkili sonuçlar alabiliyorsunuz.




Kadınların mutfakta geçirdikleri zamanı düşünerek kendilerine daha fazla vakit ayırabilmelerine olanak sağlayan pratik, kullanışlı ve teknolojik ürünler tasarlayan GoldMaster, yeni ürünü Trio Doğrayıcı’yı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yemek yapmayı kolaylaştıran doğrayıcı ile kısa sürede etkili sonuçlar alabiliyorsunuz.


GoldMaster Trio doğrayıcı mükemmel sonuçlar almanızı sağlayan altılı bıçak sistemine sahip. Çok yönlü doğrama yapabilen Trio’nun 0,5 lt kapasiteli işlem haznesiyle, ceviz- fındık gibi sert kuruyemişleri istediğiniz ufaklıkta doğrayabilir, tarhanayı en ince şekilde çekebilir,  et ve sebze doğrayabilirsiniz.


650W yüksek performans gücüne sahip GoldMaster Trio Doğrayıcı’nın en önemli özelliği altılı bıçak sistemi sayesinde işlemini en etkili şekilde yapabilmenizi sağlıyor ve işlem sürenizi maksimum oranda azaltıyor. Etkili bir performans sunan Trio doğrayıcı ile zamanınız size kalıyor. Trio’nun gövdesini her yönde hazneye oturtabilme özelliği ve kaymayı engelleyen ince kauçuk altlığı sayesinde ürünü zahmetsizce kullanabiliyorsunuz. 


Geri Dön