29 / 04 / 2024

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  



Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. 

Goldmaster den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin ilk elektrikli ev aletleri üreticilerinden biri olan Goldmaster, Anneler Günü'nde ürün çeşitliliği ile öne çıkıyor. İndirimli fiyatlar ve son model popüler ürünlerle anneleri mutlu edecek hediyelerin adresi oluyor.

Goldmaster, tost makinesinden airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürünü ile geniş hediye alternatifi sunuyor. 

Goldmaster, Anneler Günü'ne özel küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 27'ye varan oranlarda indirim uyguluyor.

Peki, Goldmaster Planet Elektrikli Rondo ne kadar? Goldmaster Gm-7614 Pressjet Buharlı Ütü kaç TL?  Gm7186 Defne Saç Düzleştirici indirime girdi mi?

 


Geri Dön