27 / 04 / 2024

Goldyapı Tiliapark projesinde yaşam başladı!

Goldyapı Tiliapark projesinde yaşam başladı!

Goldyapı tarafından Ihlamurkent'te hayata geçirilen Tiliapark konut projesinde yaşam başladı. Projede emeği geçenler için kokteyl düzenlendi.



Goldyapı, Ihlamurkent'te hayata geçirdiği Tiliapark konut projesinde emeği geçenler için kokteyl verdi. 


Ihlamurkent'deki Tiliapark konutlarında gerçekleşen kokteyle, projenin mutfağında yer alan isimler katıldı. 1997 yılında kurulan şirket üç yıldır Goldyapı markası ile inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Şirket yetkilileri "Üç yılda 500'e yakın, yaklaşık 2 bin 500 kişinin yaşadığı kaliteli, sosyal donatılı konut ve işyerleri yaptık. 


Ihlamurkent'i kendimize üs seçerek bu bölgenin dokusuna pozitif katkı sağladık. Bölgede yaptığımız ve yapmakta olduğumuz konut sayısı 350. Hepsi yüzme havuzlu, sosyal donatılı lüks siteler. Şirketimiz bundan sonra Türkiye'de ve Eskişehir'de farklı lokasyonlarda konut ve ticari projelerle karşınızda olacak" dedi. Goldyapı tarafından 2014 yılı haziran ayında yapımına başlanılan Ihlamurkent Tiliapark projesi, bir yıl içerisinde tamamlanarak bu yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edildi. Tiliapark projesi 7 blok 56 daireden ve 3200 metrekarelik iki ticari üniteden meydana geliyor. Tiliapark projesi, geniş sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor. Tiliapark içerisinde yüzme havuzu, bay ve bayan ayrı olmak üzere fitness salonları, kafaterya, barbekü alanları, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, açık ve kapalı otoparktan ile 24 saat güvenlik hizmeti sunuyor.


Antalya Son Haber


http://goldyapi.com/

Geri Dön