08 / 05 / 2024

Gölmahal'de hem doğa kazanacak, hem de villa sahipleri!

Gölmahal'de hem doğa kazanacak, hem de villa sahipleri!

Büyükçekmece Gölü kıyısında, sadece 38 ailenin yaşayacağı yepyeni ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşam başlıyor. Yemyeşil bir arazi üzerine konumlandırılan Gölmahal, bilindik projelerin aksine size alabildiğine özgürlük vaat ediyor...



BÜYÜKÇEKMECE Gölü kıyısında, sadece 38 ailenin yaşayacağı yepyeni ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşam başlıyor. Yemyeşil bir arazi üzerine konumlandırılan Gölmahal, 92.470 m2'lik bir alanda; çok yakın villaların oluşturduğu bilindik projelerin aksine size alabildiğine özgürlük vaat ediyor.


DOĞAYA 5AYBILI YEŞİL; üoimanai; Kuzgar ve güneş, enerjisi ile kendi elektriğini üretiyor, özel tasarım çatısıyla yağmur sularını topluyor ve arıttıktan sonra tekrar kullandırıyor. Pis su atıkları arıtılıyor, doğalgaz kullanılmıyor.

SU VE ELEKTRİK GİDERLERİ NEREDEYSE YOK; Isı pompalı, yerden ısıtma ve soğutmalı sistemlerle doğalgaza göre % 20-60, yağmur suları toplama ile suda % 40-60, rüzgar ve güneş, enerjisi ile elektrikte % 30-60, Led sistem aydınlatma ve düşük enerji harcayan cihazlarla % 30-50, yalıtımı ile % 25-40 tasarruf sağlanacak.

AKILLI SİSTEM TEKNOLOJİLERİ KULLANILIYOR; Gölmahal; Isıtma, soğutma, aydınlatma, alarm, TV, müzik, kamera, telefon, sayaç okuma, faturalama, teknik servis, yönetim ve güvenlik sistemlerini el bilgisayarı ile ev içinden veya uzaktan kontrol edebilen "Akıllı Otomasyon" sistemler ile donatılmış,

DEPREME DAYANIKLI; Gölmahal villalarında, deprem ve toprak kaymasına karşı, gereken önlemler fazlasıyla alınmış. Gölmahal villalarının temelinde yaklaşık 40 adet kazık çakıldıktan ve yalıtımı yapıldıktan sonra temel atılmaktadır.

'SU, ISI VE SES YALITIMI; Gölmahal'de gözükmeyen ısı ve su yalıtımlı alanlarda da gereken [temel, cephe ve çatı yalıtımlarında) en kaliteli malzemeler kullanılarak, yalıtımın hakkı veriliyor.

GÖLMAHAL'DE HER VİLLA GÖL MANZARALI; Gölmahal'de her villanın oturumu ile manzara açısı Büyükçekmece Gölü manzarasını görecek batı ve güney cephelerine bakmaktadır.

USTA ELLER TASARLIYOR; Gölmahal projesi Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu    tarafından projelendirilmiş ve 5 farklı (*Klasik *Modern *Retro *Mix & Match *Standart) dekorasyon seçeneğine hazır standart dekorasyon kullanılmıştır.

EN KALİTELİ MALZEMELERLE TAMAMLANMIŞ, FULL DONANIM; Standartlar: Ankastre, beyaz eşyalı mutfak * Mermer ve ahşap kaplamalı cephe * Özel tasarım alüminyum çatı * İç bahçe * Kapılar * Banyolar * Dekorasyonlu asma tavanlar * Parke ve mermer zemin kaplamaları *Şömine * Yüzme havuzu * Doğramalar. Yerden ısıtma ve serinletme * Fancoil ısıtma ve soğutma * Güneş enerjisi * Arıtma * Akıllı otomasyon sistemi alt yapısı * Alarm * Peyzaj * Pergola * Tasarruflu aydınlatma ve elektrik donanımı * Ahşap deck kaplamaları * Tüm cephe, zemin ve tavanlar hem ısı hem de su yalıtımlı. Opsiyoneller: * Asansör * Güneş kırıcılar * Kış bahçesi * Akıllı sistem ekipmanları *Fitness hobi odası dekorasyonu  mermer ve ahşap kaplamalı cephe.

SOSYAL ALANLARDA DA HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ; Gölmahal sakinlerinin faydalanacağı bir çok alan var. Sosyal Tesisler: "Tenis kortları *Basket ve voleybol sahası * Açık ve kapalı havuzlar * Sauna * Hamam * Fitness * Kafe * Restoran * Padok * 2000 m2 süs havuzu * 5000 m2 rekreasyon alanı * Yönetim binası * Kamera * Led aydınlatmalar * Atık ve su arıtma * Ortak jeneratör * Paratoner * Rüzgar türbini * Granit küp taş yollar.

MAYIS  AYINDA  ÖRNEK VİLLALAR  GÖSTERİME SUNULACAK;  Gölmahal şantiyesi hızla ilerlemektedir. Mayıs ayında örnek villalar gösterime sunulacaktır. Örnek villalar yapılana kadar %11 avantajlı satış fiyatları devam edecektir. Garanti Bankası Mortgage Kredisi ile 120 aya kadar vade seçenekleri bulunmaktadır.

DOĞAYA DA YAKINSINIZ ŞEHRE DE

Maslak-Levent 25 dakika Büyükçekmece
Taksim 30 dakika Marina      :5 dakika
Atatürk Havaalanı 20 dakika TEM           :1 km
Sabah

 


Geri Dön