01 / 05 / 2024

Gölpark İstanbul'da 805 bin TL'ye!

Gölpark İstanbul'da 805 bin TL'ye!

Toplam 400 dönümlük bir alan üzerinde geliştirilen Gölpark İstanbul, şehrin kuzeybatısında bu ölçekteki tek projedir. Gölpark İstanbul'da villaların fiyatları 805 bin TL ile 1 milyon 630 bin TL arasında değişiyor.



1) Projenin adı: Gölpark İstanbul
2) Yapımcı şirket: Neo Yapı
3) Projenin lokasyonu: Gölpark İstanbul, İstanbul 'un ender arazilerinden birinde, Göktürk-Kemerburgaz 'a 10 dakika uzaklıktaki Bolluca 'dadır. Atatürk Havalimanı 'na ve Maslak 'a 30 dakika, Göktürk-Kemerburgaz 'a 10 dakika uzaklıkta yer alır.
4) Toplam arsa alanı: Toplam 400 dönümlük bir alan üzerinde geliştirilen Gölpark İstanbul, şehrin kuzeybatısında bu ölçekteki tek projedir.
5) İnşaata ne zaman başlandı: Projenin inşaatına 2008 Haziran 'ında başlanmıştır.
6) Ne zaman bitirilecek: Tüm projenin 2014 yılında tamamlanması planlanmaktadır.
7) Konut sayısı: Gölpark İstanbul 'un 3 mahallesinde toplam 230 müstakil bahçeli villa bulunmaktadır. Toplam 3 mahalleden oluşan Gölpark İstanbul 'un 80 villalık ilk mahallesinin tamamı satılmış, inşaatı tamamlanmıştır. Aynı arazi içinde bulunan toplam 50 villalık 2. Mahalle 'nin satışları ve inşaatı büyük bir hızla devam etmektedir. İki ay gibi kısa bir zaman diliminde 2. Mahalle 'deki 31 villa sahiplerini bulmuştur. Halen diğer villaların satışları devam etmektedir. 3. Mahalle 'nin inşaatı ve satışı başlamak üzeredir.
8) En düşük ve en yüksek metrekareler ve tipleri: Gölpark İstanbul 'da, her biri müstakil geniş bahçeler içindeki villalar, 190 ile 384 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ve birbirinden farklı mimari seçenekleriyle sunulmaktadır.

1.MAHALLE
İstanbul 'un son derece kıymetli, doğasıyla ender arazilerinden birine kurulu Gölpark İstanbul 'un 1. Mahallesi toplam 80 villadan oluşuyor.   Mimari konseptleri birbirinden farklı 10 tip villanın yer aldığı 1. Mahalle 'de, A Tipi, AC Tipi, B Tipi, C Tipi, D Tipi, E Tipi, F Tipi, G Tipi, H Tipi ve HY Tipi evlerimizin büyüklükleri 278 m2 – 412 m2 arasında değişiyor. İnşaatı ve satışı tamamlanan 1. Mahalle 'de hayat başlamak üzeredir.

2.MAHALLE
Gölpark İstanbul'da, tamamı satılmış durumdaki 80 villadan oluşan ilk mahallenin sahiplerine kavuşmasının hemen ardından, aynı arazi içindeki 50 villalık ikinci mahallenin de inşaatına başlandı. Her biri müstakil geniş bahçeler içindeki 50 villa, 190 m2 ile 384 m2 arasında değişen büyüklüklerde ve birbirinden farklı mimari seçenekleriyle sunuluyor. 8 farklı tasarımda dizayn edilen 2. Mahalle villaları, AC Tipi, AY Tipi, C Tipi, D Tipi, H Tipi, J Tipi, L Tipi ve M Tipi olarak adlandırıldı.   Bu mahalledeki en büyük AC Tipi villamızda 4 yatak odası, salon ve yemek odası, 1 çok maksatlı alan, 1 hizmetli / yardımcı odası, mutfak, 5 banyo, vestiyer, çamaşırlık / tesisat odası ve 2 araçlık otopark bulunuyor.

Satışa sunulduğu tarihten bu yana büyük bir ilgi gören 2. Mahalle 'de bugün AC Tipi, D Tipi, H Tipi, J Tipi, L Tipi ve M Tipi 15 villanın satışı devam etmektedir. Diğer evlerin satışı tamamlanmıştır.

3.MAHALLE    
Birbirinden özel villalar ve sıra evlerden oluşan 90 konutluk 3. Mahalle 'nin inşaatına başlamak üzereyiz. J – L – M tipi villaların yanı sıra, Gölpark İstanbul projesi içinde özel bir tarzda dizayn ettiğimiz 4 'lü Sıra Evlerimizi (S1 – S2 – S3 – S4), sıkı dostlar, yeni dostluklar için hazırladık.   Büyüklükleri 181 m2 ile 187 m2 arasında değişen Sıra Evlerimizin (S1 – S2 – S3 – S4) her birinde 3 yatak odası, salon ve yemek odası, çalışma odası, mutfak, 2 banyo, depo / tesisat odası ve 2 araçlık otopark bulunuyor.

 9) En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: Villaların fiyatları 805 bin TL ile 1 milyon 630 bin TL arasında değişmektedir.
10) şžimdiye kadar satılan konut sayısı: Gölpark İstanbul 'un 1. Mahallesindeki toplam 80 villanın satışı tamamlanmıştır. Aynı arazi içinde bulunan toplam 50 villalık 2. Mahalle 'nin satışları ve inşaatı büyük bir hızla devam etmektedir. İki ay gibi kısa bir zaman diliminde 2. Mahalle 'deki 35 villa sahiplerini bulmuştur. Halen diğer villaların satışları devam etmektedir. 90 evden oluşan 3. Mahalle 'nin inşaatı ve satışı başlamak üzeredir.
11) İstenilen minimum peşinat: Minimum yüzde 25 peşinat istenmektedir. Kalan bakiye için anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullandırılmaktadır.
12) Projenin özellikleri: İstanbul 'un son derece kıymetli, doğasıyla ender arazilerinden birinde kuruludur. Doğayla iç içe olmanın tüm lüksünü yaşatan Gölpark İstanbul, aynı zamanda şehre ve ulaşım noktalarına yakınlığıyla eşsiz bir konfor sağlamaktadır. Atatürk Havalimanı 'na ve Maslak 'a 30 dakika, Göktürk-Kemerburgaz 'a 10 dakika uzaklıkta yer alması Gölpark İstanbul 'un tercih edilmesinde önemli rol oynamaktadır.
13) Anlaşmalı bankalar: (hangi banka ne kadar peşinat 120 aya faiz oranı) Gölpark İstanbul villaları, T. İş Bankası ve Akbank 'ın bu projeye özel kredi koşulları ile satılmaktadır.
14)Yaşam var mı Satışı tamamlanan 1. Mahalle 'de yaşam başlamak üzeredir.
15) Mimarı:
Yatırımcı:
Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat Sanayii ve Ticaret A.şž.
Genel Konsept Tasarım ve Mimari Projeler:
Akan Mimarlık Proje İnşaat ve Danışmanlık Ltd. şžti.
Genel Yerleşim Planı ve Peyzaj Tasarım:
Lovejoy - Derek Lovejoy / London Limited

0 212 322 06 00

0  212 685 08 07

www.golparkistanbul.com


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön