27 / 04 / 2024

Gölpark İstanbul'un üçüncü mahallesi Gülümseyen Bahçeler satışa çıktı! 700 bin TL'ye!

Gölpark İstanbul'un üçüncü mahallesi Gülümseyen Bahçeler satışa çıktı! 700 bin TL'ye!

Neo Yapı tarafından Bolluca-Kemerburgaz'da konumlandırılan Gölpark İstanbul'un üçüncü mahallesi Gülümseyen Bahçeler, bir hafta sürecek lansman fiyatıyla 700 bin TL'den satışa çıktı. 181 ve 187 metrekarelik villalar, lansmanın ardından 850 bin TL'den satıl



 

Neo Yapı'nın Gölpark İstanbul projesinin üçüncü mahallesi Gülümseyen Bahçeler'i görücüye çıkardı. Gülümseyen Bahçeler'de yer alan ve 62 villadan oluşan JLM ve Sıraevler, lansman haftası boyunca 700 bin TL'den satılacak.

Bir hafta sürecek lansman özel indiriminin ardından villaların satış fiyatı, 850 bin TL olacak.

Gölpark İstanbul, birbirinden özel J, L, M tipi villalar ve 4'lü Sıra Evlerden oluşan, 'doğa kadar güçlü' üçüncü mahalleleri olan Gülümseyen Bahçeler'i görücüye çıkardı.


Bu özel günde Gölpark İstanbul'un 1 ve 2. mahallelerinin sakinleri buluşup tanışıyor ve hep beraber 3. mahallenin yeni sakinleriyle projeyi geziyor.

Büyükler orman içindeki özel parkurda Land Rover ve Range Rover'ı test ederken çocuklar da onlara ayrılan oyun bahçesinde oyun oynuyor, uçurtma uçuruyor.

Öte yandan Yapı Kredi, Akbank ve İş Bankası'nın Gölpark İstanbul'un Gülümseyen Bahçeler projesi için özel kredi imkanları da tanıtılıyor.

GÖLPARK İSTANBUL HAKKINDA HERşžEY

Gölpark İstanbul projesi toplam 3 mahalleden oluşuyor. Bu özel arazi son derece titizlikle planlanarak kullanıldı. Evlerin coğrafi konum içinde yerleşimi, birbirlerine uzaklığı ve yakınlığı, giriş açılarından bahçe yayılımına kadar tüm detayları site yaşamı ile özgünlüğü iç içe yaşatabilmek üzere konumlandırıldı.

İstanbul 'un kuzeybatısında, 3. köprü bağlantı ağının üzerinde, şaşırtıcı güzellikte, göllerle bezeli bir ormanın yanında. Gelişimini tamamlamış olan Göktürk ve Kemerburgaz 'a çok yakın.

Büyüklükleri 181 m2 ile 187 m2 arasında değişen Sıra Evler'in her birinde 3 yatak odası, salon ve yemek odası, çalışma odası, mutfak, 2 banyo, depo / tesisat odası ve 2 araçlık otopark bulunuyor.

GÜLÜMSEYEN BAHçELER ULAşžIM KROKİSİ

http://www.golparkistanbul.com

GÖLPARK İSTANBUL Tanıtım Ofisi

Bolluca Merkez Mah. Bolluca İhsaniye Yolu.

Gölpark İstanbul Projesi. 2.Mahalle 10 AY Bolluca-İstanbul

T:0212 685 08 07

F:0212 685 08 28

NEO YAPI Merkez Ofis

Neo Yaşam İş Merkezi, Merkez Mah. Göktürk Cad.

No:9 Kat 4/5 Göktürk-Kemerburgaz / İstanbul

T:0212 322 06 00 ( 3 hat )

 


Geri Dön