29 / 04 / 2024

Gönül Ardal kimdir?

Gönül Ardal kimdir?

İçmimar Gönül Ardal kimdir? İçmimar Gönül Ardal, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İçmimar Gönül Ardal bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Gönül Ardal...



Gönül Ardal kimdir?

Gönül Ardal, 1977 yılında İstanbul’ da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nde lisans eğitimine başladı. 2000 yılında eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli mimarlık firmalarında içmimar olarak çalıştı. 


6 yıl boyunca üç ortaklı bir şirketin ortağı konumunda birçok başarılı projeye imza attıktan sonra bu firmadaki ortaklığından ayrılarak Mimar Yelin Evcen ile birlikte Gönye Proje Tasarım Mimarlık Ltd. Şti.’ ni kurdular. Gönül Ardal, Gönye Proje Tasarım’da profesyonel olarak iç mimarlık kariyerine devam etmektedir.

 

Gönye Proje Tasarım, projenin tasarım öyküsünden uygulamanın son noktasına kadar, bir yandan ince detaylarla oluşan konsept bütünlüğünü korumak için özen gösterirken diğer yandan belirlenen maliyet hesapları çerçevesinde projenin tamamlanmasını ve bu süreç içerisinde işveren memnuniyetini sağlayabilmeyi prensip edinmiştir.






Geri Dön