16 / 05 / 2024

içmimar Gönül Ardal

içmimar Gönül Ardal

İçmimar Gönül Ardal kimdir? İçmimar Gönül Ardal, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İçmimar Gönül Ardal bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Gönül Ardal...

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar/TL kuru eylülden itibaren, yükselişine devam ederken yeni yılın ilk işlem gününde 29.69 TL'yi görerek zirve tazeledi. Piyasalar yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına odaklandı...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Küresel piyasalar haftanın son işlem gününde karışık seyrediyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, önemli merkez bankalarının para politikası kararlarının açıklandığı ve yoğun veri gündeminin olduğu haftanın son işlem gününde karışık seyrediyor.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Emekli olmak için gün sayanlara müjde! 2 yıl erken emekli olma fırsatı!

Emeklilik her çalışanın hayalidir. Emekli olmak için gün sayanlara 2 yıl erken emekli olma imkanı. İşte detaylar!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor! İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor... İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı... Hemen bakın...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Borsadan, yılın ilk işlem gününde tarihi rekor! En fazla hangi sektör kazandırdı?

2022’nin getiri şampiyonu olan ve geçtiğimiz yıl gün bazında üst üste rekorlar kırarak seneye veda eden Borsa İstanbul, 2023 senesinin ilk işlem gününde de yeni bir rekora imza attı.

içmimar Gönül Ardal Haberi

içmimar Gönül Ardal

Gönül Ardal kimdir?

Gönül Ardal, 1977 yılında İstanbul’ da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nde lisans eğitimine başladı. 2000 yılında eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli mimarlık firmalarında içmimar olarak çalıştı. 


6 yıl boyunca üç ortaklı bir şirketin ortağı konumunda birçok başarılı projeye imza attıktan sonra bu firmadaki ortaklığından ayrılarak Mimar Yelin Evcen ile birlikte Gönye Proje Tasarım Mimarlık Ltd. Şti.’ ni kurdular. Gönül Ardal, Gönye Proje Tasarım’da profesyonel olarak iç mimarlık kariyerine devam etmektedir.

Gönye Proje Tasarım, projenin tasarım öyküsünden uygulamanın son noktasına kadar, bir yandan ince detaylarla oluşan konsept bütünlüğünü korumak için özen gösterirken diğer yandan belirlenen maliyet hesapları çerçevesinde projenin tamamlanmasını ve bu süreç içerisinde işveren memnuniyetini sağlayabilmeyi prensip...