27 / 04 / 2024

Gönül Aybirdi, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Gönül Aybirdi, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Gönül Aybirdi'nin Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

 

Kiler GYO Yönetim Kurulu'nun 12 Aralık 2017 tarihli toplantısında, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Esengül Özsoy'un yerine, sermaye piyasası mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmek,kurumsal yönetim uygulamalarında koordinasyon sağlamak ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere Tebliğ'de öngörülen lisanslara sahip Gönül Aybirdi'nin, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulu'nun 12 Aralık 2017 tarihli toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesi gereğince, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Esengül Özsoy'un yerine, Sermaye piyasası mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmek,kurumsal yönetim uygulamalarında koordinasyon sağlamak ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere Tebliğ'de öngörülen lisanslara sahip  Gönül Aybirdi'nin, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.

 


Geri Dön