10 / 05 / 2024

kiler gyo Gönül Aybirdi

kiler gyo Gönül Aybirdi

Gönül Aybirdi'nin Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2024 yılının ilk çeyrek satış rakamlarını açıkladı. Buna göre satış şampiyonu proje Majör Gölyaka oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun ilk çeyreğe ilişkin satış rakamları...

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk yarısında 29 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2023 yılının 2. çeyrek satış raporunu yayımladı. Buna göre şirket, 1 Ocak- 30 Haziran 2023 tarihleri itibarıyla, toplam 28 milyar 959 milyon 741 bin 267 TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 881,1 milyon TL kar!

Emlak Konut GYO, 2023 yılının ilk çeyreğinde, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 19 yükselişle 881,1 milyon lira net kar elde ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı karını katladı

2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Kiler GYO 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemi ile ilgili finansal sonuçlarını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada cironun geçen yıla göre arttığı karlılığın ise ikiye katlandığı belirtildi.

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kiler GYO'dan İller Bankası'nın Pendik arsasına 3.1 milyar TL'lik teklif!

Kiler GYO, İller Bankası'nın İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel Ve 10299 Ada 3 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 3 milyar 111 milyon 111 bin 108 TL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

Kiler GYO 2021'in ilk 9 ayında 256 milyon TL kar elde etti!

Kiler GYO'nun 2021 3.Çeyrek sonuçları ile geçen yılın aynı dönemi karşılaştırıldığında, şirketin, yüzde 157 oranında cirosunu yükseltmiş, ayrıca dönem karını da yüzde 1.301 artırarak 18 milyon TL'den 256 milyon TL'ye yükselttiği görülüyor.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

kiler gyo Gönül Aybirdi Haberi

kiler gyo Gönül Aybirdi

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO Yönetim Kurulu'nun 12 Aralık 2017 tarihli toplantısında, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Esengül Özsoy'un yerine, sermaye piyasası mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmek,kurumsal yönetim uygulamalarında koordinasyon sağlamak ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere Tebliğ'de öngörülen lisanslara sahip Gönül Aybirdi'nin, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulu'nun 12 Aralık 2017 tarihli toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesi gereğince, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Esengül Özsoy'un yerine,...