13 / 05 / 2024

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.



Yeni modelin renklerine baktığımızda ise Cobalt ve Arctic Blue adı verilen iki seçenekle karşılaşıyoruz. Koyu gri ve açık mavi renklerini temsil eden bu seçeneklerin dışında henüz başka bir seçenek görünmüyor. Ayrıca, açık mavi rengi ilk kez bir Pixel telefonunda görmekteyiz.

Google, orta segmentteki yeni telefonu Pixel 7a'yı yakında tanıtacak. Telefonun kutu açılış görüntüleri, Twitter'da SnoopyTech tarafından paylaşıldı ve iki farklı renk seçeneği olduğu ortaya çıktı: Cobalt ve Arctic Blue. Ancak kutu içeriğinde şarj adaptörü bulunmayacak, bu yüzden kullanıcıların adaptör edinmeleri gerekecek. Pixel 7a, Tensor G2 işlemciye sahip olacak ve grafik arabiriminde Mali-G710 MP07 yer alacak. Google, yeni telefonunu 10 Mayıs'ta düzenlenecek olan Google I/O 2023 etkinliğinde tanıtacak ve aynı etkinlikte Pixel Fold ve Android 14 hakkında da bilgi vereceği bekleniyor.

Vivo Y36 4G: Bluetooth 5.0 Desteğiyle Geliyor!
Huawei Mate 50 Pro'ya Vatan bilgisayar'dan 8 bin 749 TL indirim! Böyle bir fırsat bir kez gelir, kaçırmayın!
Satıştan kalkan iPhone 11 mayıs ayına özel yeniden MediaMarkt'ta! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Geri Dön