06 / 05 / 2024

Google ve Microst Bitcoin'i düşürdü!

Google ve Microst Bitcoin'i düşürdü!

ABD'nin en büyük şirketleri arasında yer alan Microst ve Google'ın bilançosu açıklandı. Bu durum Bitcoi'e düşüşü getirdi.



ABD'nin en büyük dört şirketinden ikisinin bilançoları açıklandı. Hem Google'ın hem de Microsoft'un beklentilerin altında kalması fiyat kayıplarına yol açtı. Bu durum Bitcoin'in seyrine de yansıdı.

Alphabet Beklentileri Karşılamadı Google'ın ana şirketi Alphabet, üçüncü çeyrekte beklentilerin altında satış bildirdi. Hisse başına kazanç 1.25 dolarlık bir tahmine karşılık 1.06 dolardı. Gelir, 70.58 milyar dolarlık beklentilere rağmen 69.09 milyar dolar olarak açıklandı. Alphabet hissesi bu grafikte yüzde 6 düştü.

UzmanCoin'den Burak Köse'nin haberine göre; Microsoft, bilanço sonrası yüzde 2 düştü. Diğer taraftan teknoloji devi Microsoft da beklenenden düşük bulut geliri bildirdi. Şirket, hisse başına 2,35 ABD doları kazanç üzerinden 2,30 ABD doları kazanç bildirdi. Toplam gelir yıldan yıla yüzde 11 arttı, ancak net gelir yüzde 14 azaldı. Sonuç olarak, Microsoft'un hisse fiyatı yüzde 2 düştü.

BTC 400 DOLAR DÜŞTÜ!

Bir numaralı kripto para birimi olan Bitcoin'de hisselerde yaşanan satıştan payına düşeni aldı. Öncesinde 20 bin 418 dolardan işlem gören Bitcoin, yaklaşık 400 dolar değer kaybederek 20 bin 40 dolara geriledi.

Peki, kripto para piyasasında son durum ne? 26 Ekim 2022 kriptolarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön