01 / 05 / 2024

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.



Google, yakın zamanda hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutlamak amacıyla özel bir versiyon olan "Hip Hop 50" adlı Pixel Fold telefonunu tanıttı. Obsidyen renkli metalik vurguları ve yanlarındaki rozetleriyle göze çarpan bu versiyon, satın alınabilir bir ürün değil. Google, sınırlı sayıda üretilen bu özel versiyonu #GiftFromGoogle programı kapsamında seçilmiş bir grup kişiye özel olarak dağıttı.

Google dan muhteşem haber: Google Pixel Fold un özel versiyonu karşınızda!Sunumu daha da dikkat çekici hale getirmek için Google, Victrola tarafından özel olarak tasarlanmış bir valiz plak çaların içine yerleştirdi. Bu özel set, sadece Pixel Fold değil, aynı zamanda Pixel Watch ve Pixel Buds Pro'yu da içeriyor. Bu sayede şanslı alıcılar, hip-hop tarihini kutlamak için teknolojiyle dolu bir deneyim yaşayacaklar. Ancak, genel piyasada bu özel setin satışı yapılmayacak.


Geri Dön