22 / 05 / 2024

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.



GOOGLE, HİP-HOP HAYRANLARI İÇİN BENZERSİZ BİR JEST YAPIYOR!

Google, hip-hop kültürünü onurlandırmak için Simone I. Smith tarafından tasarlanmış "It's All G" adlı özel takılar ve Mass Appeal tarafından sunulan beş adet 45 RPM hızında plak içeren bir vinil kutu setini "Hip Hop 50" adlı özel versiyon Pixel Fold'un içine ekledi. Alıcılar ayrıca, paketin içinde yer alan vinil plakları keyifle dinleyebilmek için tamamen işlevsel bir Victrola çalar da bulacaklar.

"Hip Hop 50" versiyonu Pixel Fold, Google'ın hip-hop kültürünün önemine verdiği değeri gösteren bir taahhüdünü yansıtıyor. Bu bağlılık, 2017'de hip-hop'un 44. yıl dönümünde Google ana sayfasında sergilenen etkileşimli bir Doodle ile de vurgulanmıştı. O Doodle, kullanıcıların plakları karıştırma ve çalma deneyimi yaşamalarına olanak tanımıştı ve hala Google Doodle blogunda etkileşimli bir deneyim olarak ulaşılabilir durumda.

GOOGLE PIXEL FOLD HAKKINDA!

Google tarafından geliştirilen Pixel Fold, minimalist ve şık bir tasarım sunarak kullanıcılara yüksek kaliteli bir katlanabilir deneyimi vaat ediyor. Telefon, dışında 5,8 inç FHD+ OLED ekranı ve iç kısmında 7,6 inç OLED ekranı ile geniş bir çalışma veya eğlence alanı sunuyor.

Performans açısından, Google'ın kendi geliştirdiği güçlü Tensor G2 yonga setiyle donatılan Pixel Fold, 12GB LPDDR5 RAM ve 256GB veya 512GB UFS 3.1 dahili depolama seçenekleriyle akıcı bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Pixel Fold'un kamera özellikleri de oldukça iddialı. Üçlü kamera kurulumu, 48 Megapiksel birincil kamera, 10.8 MP ultra geniş açılı kamera ve 10.8 MP telefoto lens ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve 4K 60 FPS video kaydı imkanı sunuyor. Ayrıca, hem iç hem de dış ekranlarda 9.5 Megapiksel ve 8 Megapiksel selfie kameraları mevcut.

Pixel Fold, kompakt tasarımına rağmen geniş bir ekran deneyimi sunuyor. Açık haldeyken boyutları 139.7 x 158.7 x 5.8 mm olan telefon, 4821 mAh bataryası sayesinde uzun pil ömrü sağlıyor ve güç koruma modu ile 72 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor.

77 bin TL olan iPhone 14 Pro Max 7 bin TL'ye satılıyor: Replika cep telefonu alınır mı?
Vivo X90s: Uygun fiyatlı amiral gemisi ile çıkış yapıyor!
Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli efsane fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Geri Dön