28 / 04 / 2024

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli efsane fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli efsane fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan Carrefoursa, müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'nun versiyonları artık indirimli fiyatlarla Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.



Apple hayranları için heyecan verici bir haber var! iPhone 13 Pro, Apple Store'larında raflardan kalktıktan sonra bile Carrefoursa ile tekrar hayat buluyor. Carrefoursa, sınırlı sayıda iPhone 13 Pro'yu indirimli fiyatlarla müşterilerine sunarak, iPhone tutkunlarını mutlu etmeyi başarıyor.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max Carrefoursa'da! A101, BİM, Migros yanında hiç kaldı! Yetişen anında kapıyor!Apple'ın son teknoloji harikası iPhone 13 Pro, Carrefoursa'nın teknoloji bölümünde yeni bir ev buldu. İndirimli fiyatıyla dikkat çeken bu popüler akıllı telefon, özellikleri ve şık tasarımıyla herkesin ilgisini çekiyor.

Carrefoursa, iPhone 13 Pro'yu çok cazip bir fiyatla sunarak iPhone hayranlarının yüzünü güldürüyor. Bu muhteşem fırsat sayesinde, iPhone tutkunları üstün özelliklere sahip bu premium modeli daha uygun bir bütçeyle edinebilecekler.

Peki, iPhone 13 Pro fiyatı ne kadar? İşte 27 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön