27 / 04 / 2024

Satıştan kalkan iPhone 11 ve iPhone 13 Pro Max tekrar inanılmaz indirimle BİM'de! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Satıştan kalkan iPhone 11 ve iPhone 13 Pro Max tekrar inanılmaz indirimle BİM'de! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Fırsatı kaçırmayın! BİM'de yeniden satışa sunulan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 ile hem uygun fiyatlı hem de yüksek kaliteli performanslı bir telefon sahibi olabilirsiniz. Stoklar sınırlı olduğundan, acele ederek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.



Apple, dünya çapında önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olarak her yıl yeni telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak Türkiye'de, yüksek fiyatları nedeniyle vatandaşlar uygun fiyatlı cihazlar araştırarak ya da eski modellere yönelerek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar.

BİM, Türkiye genelinde birçok şehirde mağazaları bulunan bir market zinciri, Apple'ın üretimi durdurulmuş ve satıştan kaldırılmış akıllı cihazlarını müşterilerine sunmaya başladı. Bu telefonlar, birçok yenilikçi ve geliştirilmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. BİM'de satışa sunulan akıllı cep telefonları arasında özellikle iPhone 11 ve iPhone 13 Pro Max ön plana çıkıyor. Bu cihazları BİM mobil uygulaması aracılığıyla satın almak mümkündür.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 tekrar BİM'de! Bu fırsatı şimdi kaçıran bir daha bulamaz! 7 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön