27 / 04 / 2024

Görenler hayrete düştü! Olmaz olmaz demeyin! Ev fiyatına salon takımı!

Görenler hayrete düştü! Olmaz olmaz demeyin! Ev fiyatına salon takımı!

Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan Mobilya Fuarı’nda sergilen salon takımı astronomik fiyatıyla görenleri şaşkına çevirdi. Altın varaklı ve el oyması salon takımı, yurt dışından bir alıcı için özel olarak tasarlanmış.



Türk mobilya sektörü son 20 yıl içerisinde hızlı bir artış trendi yakaladı. Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD), bugün Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan ‘İstanbul Mobilya Fuarı’ nda, sergilenen mobilya ürünleri ile fuara damgasını vurdu.

Görenler hayrete düştü! Olmaz olmaz demeyin! Ev fiyatına salon takımı!

ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, İspanya ve İtalya gibi 135 ülkeden ziyaretçinin akınına uğrayan fuar, Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı.  Avrupa’nın ve bölgenin en büyük fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı, 29 Ocak Pazar gününe kadar sürecek.

ABD VE AVRUPA’DAN YOĞUN İLGİ

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3. Hall’de bulunan MOBSAD, kilogram başına ortalama 10 dolarlık mobilya ürünleriyle fuarda dikkatleri üzerine çekti. MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan, egzotik derilerin, el oyması mobilyaların ve altın varakların sergilendiği fuara ilişkin açıklamalarda bulanarak şunları söyledi:

“Geçen yılı 4,7 milyar dolarla kapatarak önemli bir başarıya daha imza attık. 2023’ü ise ‘İhracat yılı’  olarak belirledik. Hedefimiz 6 milyar dolarlık ihracat hacmine ulaşmak. Sektörümüz sadece 700 milyon dolarlık bir ithalat gerçekleştirerek dış ticaret fazlası veren önemli sektörlerden biri. 40 üyemizle TÜYAP 3. Hall’de yerimizi aldık. Fuara gelen 20 bin yabancının üçte biri, derneğimizin üyeleri için özel olarak geliyor. Başta Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Almanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, İspanya ve İtalya gibi 135 ülkeden ziyaretçi geleceğini tahmin ediyoruz.”


Geri Dön