02 / 05 / 2024

Görenler hayrete düştü! Atasay'dan dev kampanya! Atasay 9 Eylül 2022 pırlanta küpe fiyat listesi 

Görenler hayrete düştü! Atasay'dan dev kampanya! Atasay 9 Eylül 2022 pırlanta küpe fiyat listesi 

Atasay pırlanta küpelere yüzde 40'a varan dev kampanya başlattı. Atasay küpe fiyatları örenleri hayrete düşürüyor. Peki Atasay pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Atasay pırlanta küpe fiyatları kaç lira? İşte Atasay 9 Eylül pırlanta küpe fiyat listesi... 



Atasay milyonlarca kadını sevindirecek dev kampayayı duyurdu. Pırlanta küpe fiyatlarında yüzde 40'a varan indirim sizleri bekliyor.  Peki Atasay pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Atasay pırlanta küpe fiyatları kaç lira? İşte Atasay 9 Eylül pırlanta küpe fiyat listesi...Küpeler, bir kadının olmazsa olmazı parçaları arasında yer alıyor. Pırlanta küpeler ise kadınlar için vazgeçilmez bir halaldı. Atasay'dan size özel tasarladığı küpeleri eşsiz bulacaksınız.

Pırlanta tektaş küpeler, pırlanta tektaş kolyeler ile kombinleyerek zevkine uygun bir bütünlük yaratabilirsiniz. Özel gecelerde bütün gözlerin üzerinizde olmasını pırlanta küpeleriniz ile sağlayabilirsiniz.

Renkli taşlı pırlanta küpe modellerimizde değerli taşlar ile işlenmiş mücevherler de yer alıyor.  Modeller her yaşa ve her tarza uygun mücevherler olup, günlük ve gece kullanımda her kombine yakışacak modeller bulunmakta. 

Peki Atasay pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Atasay pırlanta küpe fiyatları kaç lira? İşte Atasay 9 Eylül pırlanta küpe fiyat listesi... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön