03 / 05 / 2024

Gözde Grup'tan MyWay Terrace projesi!

Gözde Grup'tan MyWay Terrace projesi!

Op. Dr. Kenan Kalı, yoğun ilgi gören yeni projelerinin ardından Evka 3’te bir projeye daha başlayacaklarını duyurdu. Kalı, Evka 3’te MyWay Terrace projesine başlayacaklarını açıkladı



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2016 yılına yeni markaları MyWay’in ilk projesi olan MyWayFest ile adım attıklarını kaydetti. Projelerinin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Kalı, Evka 3’te MyWay Terrace projesine başlayacaklarını açıkladı. 2016 projelerinin tamamında temalarının lokasyon olduğunu dile getiren Kalı, "Her bir projemizin lokasyonunun özelliği var. MyWay Fest projemiz metroya, Ege Üniversitesi’ne, Yaşar Üniversitesi’ne, otoyola, hastaneye sadece 1 dakika uzaklıkta. Bir ay sonra Evka 3’de başlayacağımız Terrace projemiz de lokasyon olarak harika bir konumda. İzmirliler’e en iyi lokasyonlarda en güzel projeleri sunmayı hedefliyoruz" dedi.


Evka 3’deki projede 20 vip konut üreteceklerini kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, "Teras projemizin satışlarını 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Rezervasyonlarımız yapıldı. Sadece Evka 3 içinde pazarlasak bile bu projemiz bir ay içinde bitecek; çünkü Bornova ve Evka 3’de yaşayanlar, zeminin gücünü, havanın temizliğini, sürekli prim yapan bir bölge olduğunu zaten biliyor. Bölgede kiracı olanların ev sahibi olmak isteyeceği ya da 10-12 yıldır bölgede ev sahibi olanların evlerini daha modern bir evle değiştirmek isteyeceği bir projeyle karşılarına çıkıyoruz” diye konuştu.


Konut projesinden çok farklı bir proje ortaya koyduklarına dikkat çeken Kalı, "Sürprizlerle dolu bir proje sunuyoruz. Evin dışında bir odası daha olan bir proje. 3+1 eviniz var; ancak evinizin dışında bir odanız daha mevcut. Yani 3 + 1 + 1 ya da 4 + 1 + 1 gibi. Atölye, müzik odası ya da çalışma odası, isterseniz yatak odası olarak da kullanabileceğiniz bir odanız daha mevcut. 20 konut için hem açık, hem kapalı yüzme havuzu, saunası, Türk hamamı, buhar odası olan sosyal donatıları bulunan bir proje hazırladık. Yaşama değer veren, seçkin bir hayat isteyen 20 aileye hizmet verecek bir proje. Kapalı otoparkı, 7/24 tam güvenliği bulunan ve giderlerin ortak paylaşıldığı bir proje. Bu yüzden de tek başına çok pahalıya mal olan giderler, yaşayanlara çok daha ucuza yansıyacak" ifadesini kullandı.


Projenin sakinlerine üst düzey lüksü, minimum fiyatlara sunduğunun altını çizen Kalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mesela bir kişinin villası var, hafta sonları bahçesine bakıyor, suluyor, budama yapıyor ya da kaloriferle ilgili teknik bir sıkıntı çıkıyor, tesisatta problem doğuyor. Bu saydıklarımızın hepsini yapmak zorunda. Evet, bu evin konforu var; ama bu konforun bir zahmeti bir külfeti de var. Ancak Terrace projemiz öyle değil. Konfor var, hatta saunasının havuzunun bulunduğu daha büyük bir konfora sahipsiniz, üstelik bu konforu çok daha ucuza mal ediyorsunuz. Ayrıca sitenizin içinde benzer ekonomik, sosyal, kültürel düzeye sahip insanların oluşturduğu sosyal bir yaşama sahipsiniz. Projenin tamamen bitmesi ise birbuçuk yıl alacak. Ucuza yüksek düzeyde konfor, güvenlik ve kaliteli bir sosyal yaşam vaadeden projemizde 4 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Ortalama daire büyüklüğü 200 metrekare civarında olacak ve daire fiyatları ise 790 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında satışa sunulacak."


Hürriyet 




Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, Evka 3'te inşa edecekleri MyWay Terrace'ta, 3+1 konutun dışında, bir odası daha bulunan muhteşem bir proje gerçekleştireceklerini söyledi.


Yeni markaları MyWay'in ilk projesi olan MyWayFest ile 2016 yılma adım attıklarını kaydeden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, ilk günden yoğun ilgi gören bu projeden bir ay sonra da Evka 3'te MyWay Terrace projesine başlayacaklarını açıkladı. 



20 VİP proje 


MyWay Terrace projesiyle 20 vip konut üreteceklerini kaydeden Kenan Kah, "Teras projemizin satışlarını 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Rezervasyonlarımız yapıldı. Bölgede kiracı olanların ev sahibi olmak isteyeceği ya da 10-12 yıldır bölgede ev sahibi olanların evlerini daha modern bir evle değiştirmek isteyeceği bir projeyle karşılarına çıkıyoruz" diye konuştu. MyWay Terrace ile bir konut projesinden çok farklı bir proje ortaya koyduklarına dikkat çeken Kah, "Siıprizlerle dolu bir proje sunuyoruz. Evin dışında bir odası daha olan bir proje. 3+1 eviniz var, ancak evinizin dışında bir odanız daha mevcut. Yani 3 + 1 + 1 ya da 4 + 1 + 1 gibi. Atölye, müzik odası ya da çalışma odası, isterseniz yatak odası olarak da kullanabileceğiniz bir odanız daha mevcut" dedi. Kenan Kalı Myway Terrace ucuza yüksek konfor ve güven likli bir yaşam vaadediyor. Kalı, 20 konut için hem açık, hem kapalı yüzme havuzu, saunası, Türk hamamı, buhar odası olan sosyal donatıları bulunan, kapalı otoparkı ve 7-24 güvenliği olan bir proje hazırladıklarını da sözlerine ekledi. 



YÜKSEK KONFOR


Baharda başlayacak projenin bir yılda tamamlanacağını, tamamen bitmesinin ise 1.5 yıl alacağını belirten Kalı "Ucuza yüksek konfor, güvenlik ve kaliteli yaşam vaadeden projemizde 4 bin metrekare inşaat alanı var. Ortalama daire büyüklüğü 200 metrekare civarında. Fiyatları ise 790 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında" dedi. 



Milliyet Ege




Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir Bornova'da yepyeni bir yaşamın kapılarına açan AvcNar Effect, hem oturum hem de^yatırım amaçlı kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Avcılar ayrıcalığıyla satışa sunulan proje 199.000 TL'den başlayan uygun fiyat seçenekleriyle dikkat çekiyor. 


Projeye gösterilen ilginin kendilerini gururlandırdığını söyleyen. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı," Tarihî .yapıları, köşkleri, müzeleri ile geçmişini koruyan, kafeleri, alışveriş merkezleri, parkları, kültür sanat aktiviteleri ve kölay ulaşımıyla geleceğe kucak açan yeni Bornova, İzmir'in en önemli ve yatırımınıza değer katacak bölgelerinden biri. Avcılar olarak biz'de her anlamdâ kazandıracak yeni projemizi kazancın adresi yeni Bornova'da hayata geçirdik.Tüm projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de titizlikle çalıştık ve en ince ayrıntıyı düşündük. Lüks ve konforu birleştirdiğimiz Avcılar Effect, size yatırımınızın karşılığını katbekat geri kazandıraca. Projemize gösterilen ilginin yoğunluğu doğru bir işe imza attığımızın göstergesi" ifadelerini kullandı. 



Lüks ve Konforun ' Tadını Çıkarın 


Lüks ve ulaşılabilir bir yaşamın herkesin hakkı olduğunu söyleyen Avcı, "Dinamik mimari yaklaşımıyla hareketli kent ritmine ayak uyduran Avcılar Effect, tam da hayal ettiğiniz gibi. Yaşamınıza renk katacak her şey elinizin altında. Projemizin en önemli cazibe noktalarından birisi de restoran-cafe ve mağazalardan oluşan ticari alan. 

En iyi markaların bir araya geldiği mağazalarda alışveriş yapabilir, cafelerde dostlarınızla keyifli sohbetler gerçekleştirebilir ya da restoranda yemek keyfi ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz "ifadelerini kullandı. Modern mimarisi, iç ve dış dizaynı, konforu ve dekorasyonu ile Avcılar Effect'i seçenlerin lüks ve modern yaşamı bir arada yaşayacağını ifade eden Avcı," Avcılar Effect yüksek beklentilerinizi karşılamak için tasarlandı. Fitness - plates, sauna, spa, çok amaçlı salonları, bilardo, masa tenisi, game center, cep sineması, maç izleme odası, yürüyüş parkuru ve yüzme havuzu ile projemiz 7'den 70'e herkese hitap ediyor. Üstelik 7/24 güvenliği, kapalı devre kamera istemi ile güven ve huzur içindesiniz. Konforunuz kadar güven altında olmanızda bizim için önemli. Eşsiz bir yaşam için her şey hazır. Sizi de bu eşsiz yaşamın bir parçası olmak için Avcılar Effect'e bekliyoruz"diye konuştu. Rezidans, ofis ve çarşı'dan oluşan Avcılar Effect Projesi'nde stüdyo daire, 1+1, 1+1 teras, 2+1, 2+1 teras seçenekleri bulunuyor. Yatırımcılarına kısa sürede yüksek kazanç sağlayacak olan proje kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor. 



Projeye İlgi Büyük 


İzmir'in en önemli üniversitelerinin, hastanelerinin, okullarının, kolejlerinin ve iş merkezlerinin Bornova'da bulunduğunu belirten Avcı, "Projemiz avantajlı konumu ile dikkat çekiyor. Çevre yoluna sadece 50 metrelik mesafesiyle şehrin tüm noktalarına, Adnan Menderes Havalimanı'na, metroya, İZBAN'a, Çeşme, Seferihisar, Urla ve Foça'ya kolay ulaşım sağlayan bir noktada. KİPA, İKEA, Forum, Point Bornova gibi şehrin büyümesine katkı sağlayan alanlara yürüme mesafesinde. Ayrıca Ege Üniversitesi Hastanesi, Yaşar Üniversitesi Kampüsü gibi kamusal alanlara da birkaç yüz metre mesafede. Kısacası Avcılar Effect fırsatın yatırıma dönüşeceği adreste" dedi. 

Avcılar Effect'in şehrin merkezinde ve ulaşılabilir fiyatta olduğunu kaydeden Avcı," Projemizin sunduğu yaşam keyfi, hak ettiğiniz değeri ilk adımdan itibaren hissettiriyor. İki etaptan oluşan Avcılar Effect, 20 bin m2 alanda toplam 105 bin m2 inşaat alanına sahip. Satışa sunulan etap, 55 bin metre kare inşaat alanında yaklaşık 360 bağımsız bölüm ve çarşıdan oluşmaktadır. Rezidans, ofis, içerisinde yer alan açık çarşısında alışveriş yapabileceğiniz en iyi markaların yer aldığı mağazalar, dünya mutfaklarının bulunduğu restoran ve kafeleri ile Avcılar Effect yatırım için kaçırılmayacak bir fırsat. Kısa sürede cazibe merkezi haline gelecek projemiz 199 bin TL'den başlayan uygun fiyat seçenekleri ile yatırımcılarını bekliyor "dedi. 



Star Ege




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gözde Grubu 2016 yılında da İzmir'in 2016 yılında da İzmir'in yeni cazibe merkezi olacak lokasyonlarda sıradışı projeler gerçekleştirecek. Bu yıla yeni markaları MyWay'in ilk projesi olan 'MyWayFest'le adım attıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'in Bornova ilçesinin Evka 3 semtinde MyWay Terrace projesine başlayacaklarını açıkladı. Kalı, her iki projenin de lokasyonlarıyla dikkat çektiğini vurguladı.



Posta




Haber Posta Bodrum Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir'de 2016'ya yeni markaları MyWay'in ilk projesi olan MyWayFest ile adım attıklarını kaydeden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ilk günden yoğun ilgi gören bu projenin ardından bir ay sonra Evka 3'te MyWay Terrace projesine başlayacaklarını açıkladı. MyWay Terrace ile Evka 3'te 20 vip konut şu bilgileri verdi: "Satışları bir ay gibi kısa bir sürede, projeyi ise bir yılda tamamlayacağız. Evin dışında bir odası daha olan bir proje. 3+1 eviniz var ancak evinizin dışında bir odanız daha mevcut. Yani 3 + 1 + 1 ya da 4 + 1 + 1 gibi. Atölye, müzik, çalışma ya da yatak odası olarak da kullanabileceğiniz bir odanız daha mevcut. Ortalama 200 metrekare büyüklüğündeki daire fiyatları ise 790 bin lira ile 1 milyon 400 bin lira arasında olacak." 



Posta Bodrum




Bu haber Yeni Asır'da şöyle yer aldı:



Gözde Grubu 2016 yılında yatırımlarını sürdürüyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, bu kapsamda Evka 3'te başlayacakları MyWay Terrace projesinin lokasyon olarak çok avantajlı bir konumda bulunduğunu söyledi. MyWay Terrace projesiyle Evka 3'te 20 VIP konut üreteceklerini kaydeden Kalı, "Terrace projemizin satışlarını bir ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Rezervasyonlarımız yapıldı. Sadece Evka 3 içinde pazarlasak bile bu projemiz bir ay içinde bitecek. Çünkü Bornova ve Evka 3'te yaşayanlar, zeminin gücünü, havanın temizliğini, sürekli prim yapan bir bölge olduğunu zaten biliyor. Bölgede kiracı olanların ev sahibi olmak isteyeceği ya da 10-12 yıldır bölgede ev sahibi olanların evlerini daha modern bir evle değiştirmek isteyeceği bir projeyle karşılarına çıkıyoruz" diye konuştu. MyWay Terrace projesinin bir yıl içinde tamamlanacağını vurgulayan Kalı, "Proje birbuçuk yılda tamamlanacak. Ucuza yüksek düzeyde konfor, güvenlik ve kaliteli bir sosyal yaşam vaadeden projemizde 4 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Ortalama daire büyüklüğü 200 metrekare civarında olacak ve daireler de 790 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında satışa sunulacak" söyledi.


Yeni Asır


Geri Dön