04 / 05 / 2024

Göztepe Devlet Malzeme Ofisi binalarının yıkımı tamamlanmak üzere!

Göztepe Devlet Malzeme Ofisi binalarının yıkımı tamamlanmak üzere!

Göztepe’de D-100 Karayolu üzerinde Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Bölge Müdürlüğünün bulunduğu binaların yıkımı tamamlanmak üzere. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur konu ile ilgili değerlendirme yaptı...



İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney yerleşkelerinde (278 dönümlük alan) yıkımın tamamlanmasıyla birlikte kampüsümüz için hazırlıkların hız kazanacağını söyleyen İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, “Üniversitemiz için önemli bir adım daha attık” değerlendirmesini yaptı.


204 dönümlük Kuzey Yerleşkesi yıkımının geçtiğimiz günlerde tamamlandığını ifade eden Rektör Okur, 74 dönümlük Güney Yerleşkesinin de bitmesiyle yıkımın tamamlanacağını söyledi. Böylece kampüs projesinin hız kazanacağını vurgulayan Okur: “Geçtiğimiz yıl kampüsümüzün Kuzey ve Güney yerleşkelerinin devir teslimini gerçekleştirmiştik. Çok kısa zamanda bitecek yıkım işleminin ardından bir an önce projemizi uygulamak ve yeni nesil devlet üniversitesine yakışır bir üniversiteyi İstanbul’a kazandırmak istiyoruz” dedi.



Geri Dön