29 / 04 / 2024

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 9 ofisin de bulunduğu projede daireler 91 ile 204 metrekareden oluşuyor.



Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe’de hayata geçiriliyor.


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl projesinde kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, voleybol, basketbol, mini futbol, tenis sahaları,oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, SPA, sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam bulunuyor.


Daire alanlarının 91 metrekareden 204 metrekareye kadar değişiklik gösterdiği Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi 6 ticari alan ve 9 ofisten meydana geliyor.


Dairelerin 360 derece manzara sunan seyir terası bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da bulunan Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi toplam 192 daireden oluşuyor.


Kampanyalı ödeme planları ve vade farksız taksitli ödeme alternatifleriyle ön talep toplamaya başlayan Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksit imkânı tanıyor.


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunuyor. 


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön