02 / 05 / 2024

Gram altın 1.450 lira olacak ama... Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Hemen bakın!

Gram altın 1.450 lira olacak ama... Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Hemen bakın!

Yılın son günlerinde ellerindeki paralar ile yatırım yapmak isteyen yatırımcılar gram altının ne kadar olacağını merak ederken, Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Gram altın 1450 lira olacak ama...'' diyen Memiş, yatırımcılara kritik uyarıda bulundu...



GRAM ALTIN 1450 TL OLACAK AMA...

Gram altın 775 lira seviyesi ile 2022 yılına giriş yaptı. Gram altın bir yıl içinde 330 liralık bir getiri sağlamış oldu. Gram altının yıllık olarak getirisine baktığımızda uzun vadeli yatırımcılar için kazanç sağlamış oldu.

Altın Kahini İslam Memiş 2023 altın fiyatlarının ne yönde seyir izleyeceğini açıkladı ve gram altın tahminini güncelleyerek yatırımcıları uyardı: Memiş; 'Altının gramı 1450 TL olacak ama beklememiz gerek' dedi. 

Gram altın 1.450 lira olacak ama... Altın Kahini İslam Memiş ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Hemen bakın!

'Yatırımcısının da bilgiği gibi bu yıl ki gram altın beklentim 1450 TL seviyesindeydi. Tabiki teknik ve mantıken bu rakamları bekliyoruz. Fakat Merkez Bankaları'nın koordinalı bir şekilde baskılama süreci ile birlikte teknik ve mantık olarak piyasada bir şey oluşmadı.

Hatta dolar kuru karşısındaki hiçbir enstrümanda teknik işlemedi. Dolar  kuru karşısında ki herşey ciddi baskı altında kaldı ama bu gram altın fiyatında tekrar 1.450 TL rakamlarının görülmeyeceğini ifade etmiyor. Gecikmeli de olsa 2023 yılında 1.450 TL rakamını tekrar beklemeye devam edeceğim'' diye ifadelerine ekledi. 


Geri Dön