Altın & Gümüş

Gram altın 2 aydan az sürede bu kadar olacak! Cüzdanını alan kuyumcuya koşacak!

Analistler altının bu sene sonunda en zirveye çıkacağını açıkladı! Gram altın iki aydan kısa sürede bu rakamı görecek. Analistler peş peşe açıkladı! İşte ayrıntılar…Altın birikimi yapmak isteyenler eli kolu bağlı oturuyor

Yatırımcıların en çok araştırdığı konular arasında yet alan altın fiyatları hakkında yapılan son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Altın birikimi yapmak isteyenler eli kolu bağlı oturuyor. Bunun üzerine analistler peş peşe açıklamalar gerçekleştirdi. Ekimde hareketliliği ile merak uyandıran gram altın bu sene sonunda o seviyeye ulaşacak. Peki, gram altın ne kadar olacak? İşte ayrıntılar…

Altın Bloomberg dolar endeksinin düşmesiyle Asya piyasalarında artışa geçti. Dün FED yetkililerinin faiz oranlarına yönelik şahin yorumları üzerine spot altının yüzde 0,8 geriledi.

Fed, bu sene aşırı enflasyonu soğutmak amacı ile büyük faiz artışları yapmış ve bunun sonucu olarak tahvil getirileri ve doların yükselmesiyle Mart ayında zirvesini gören altın bu seviyeden yüzde 16 düştü.

Enflasyonda yavaşlama henüz kaydedilmeye başlarken ABD perakende satışlarının sekiz ayın en hızlı artışını kaydetmesi ile birlikte Fed yetkilileri daha ileri gitme gereğini vurguladı. Fed St. Louis Başkanı James Bullard, politika faizini en az yüzde 5-5,25 aralığına yükseltmeleri gerektiğini açıkladı.

Ila Commodities India Strateji Başkanı Harish Galipelli, “Şahin yorumlar halihazırda fiyatlanmış olabilir. Altın muhtemelen 1720-1820 dolar aralığında konsolide olacak, orta ve uzun vadede ise yukarı yönlü bir görünümü koruyor ve 2 bin dolara ulaşabilecek yukarı yönlü potansiyele sahip” şeklinde konuştu.

GRAM ALTIN İKİ AYDAN KISA SÜREDE BU KADAR OLACAK!

Analistler bütün bunların üzerine büyük resime odaklanılması gerektiğini vurguladı. Analistler gelecek ayın başında yeni rekorlar gelebileceğinin altını çizerek, flaş bir açıklama yaptı. Analistlerin iddialarına göre gram altın Aralık’ta bin 100 liraya kadar yükselecek. Analistler bu tahminin gerçekleşmesi durumunda, gram altının yıl sonunda bin 300 liraya çıkabileceğini vurguladı. Analistler tarafından yapılan açıklamalara göre; gram altın önümüzdeki sene fırtına gibi estirecek.

Altında sular durulmuyor! Altında yeni Fed baskısı! Fırtına değil kıyamet!
Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!
Dolar 21 lira olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Bu tarihe dikkat edin!