Altın & Dolar

Gram altın 3 bin TL! Elinde altını olan da yatırımcı da hemen baksın: İslam Memiş tarihi verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 3 bin TL olacağı tarihi açıkladı. İşte milyonların merak ettiği altın fiyatlarındaki son durum...

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve elinde altın olan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının ne olacağı merakla araştırılıyor.

Ons altın tarafında rekor üstüne rekor kırılmasının ardından, satışlar başladı. Altın fiyatlarının yönü de aşağıda döndü, onstan destek alamayan gram altın fiyatı da düştü. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili milyonları ilgilendiren çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ALTINDA ALIM FIRSATI

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; gram altın serbest piyasalarda 2 bin 438 Türk Lirası'na çıkmıştı. Dün ise 2 bin 400 Türk Lirası'nın altına düştü. 

İslam Memiş, 20 Mart'ta Fed'in faiz kararı olduğunu aktardı ve "Kararın ardından piyasalarda yeniden bir fiyatlama olacak. Bu nedenle gelecek bir hafta boyunca baskı altında ve yatay bir süreç bizi bekliyor" ifadelerini kullandı. 

Memiş, bu bir haftalık süreçte altın fiyatlarında bir düşüş yaşanırsa bunun bir alım fırsatı şeklinde değerlendirilebileceğinin altını çizdi. 

GRAM ALTIN FİYATI DA GERİLER AMA...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, söz konusu açıklamasında ons altının 2188 dolar seviyesine kadar yükseldiğinin altını çizdi ve "ABD enflasyon verisi sonrası 2155 dolar seviyelerine kadar düştü. Ons altın tarafında bu gerilemenin süreceğini  düşüyorum" ifadelerini kullandı. 

Gram altın tarafında ise bu geri çekilmelerin sınırlı olacağını dile getiren İslam Memiş, dolardan destek bulduğunu belirtti. 

"O yüzden ons altında öngördüğüm geri çekilmeler gram altını ilgilendirmiyor" diyen Memiş, gram altın tarafındaki gerileme için çok iyimser olunmaması gerektiğinin altını çizdi. 

GRAM ALTIN 3 BİN TL OLACAK

İslam Memiş, milyonlarca yatırımcının ve elinde altını olanların merakla beklediği, araştırdığı rakamı da verdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, gram altın fiyatlarında Haziran ayında 2500-2700 Türk Lirası seviyelerinin beklendiğine dikkat çekti. 

Memiş, "2024 yılının son çeyreğinde ise 3000 Türk Lirası seviyesi bizi bekliyor olacak" diyerek açıklamasını tamamladı.

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Bakan Özhaseki'den dönüşüm çağrısı: Evlerimizi yenilemek zorundayız! Kentsel dönüşüm isteyen herkese kapılarımız açık!

Bursa’da 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!