28 / 04 / 2024

Gram altın biriktirenler ya da alacak olanlar dikkat! Şok eden yeni açıklama geldi!

Gram altın biriktirenler ya da alacak olanlar dikkat! Şok eden yeni açıklama geldi!

Gram altın biriktirenleri ya da alacak olanları ilgilendiren çok önemli bir bilgi daha geldi. Altında uzman isimlerden biri daha gram altın fiyatı için tarih verdi.



Altının ons fiyatından sonra gram altında da yeni rekor beklentileri arttı.

Altın fiyatları 2022’nin sonlarına doğru sürdürdüğü yukarı yönlü grafiğini devam ettirdi ve geçtiğimiz haftayı da yükselişle kapadı. Haftanın son işlem gününde gram altın fiyatları bin 100, çeyrek altın fiyatları bin 800 TL’nin üzerini gördü. Peki altın fiyatlarında yakın zamandaki yeni rakam ne olacak?

Gram altın biriktirenler ya da alacak olanlar dikkat! Şok eden yeni açıklama geldi!

Yeni yılda da yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

Gram altın bin 123 TL seviyelerinden işle görüyor. Son zamanlarda özellikle küçük yatırımcının çok tercih ettiği gram altında yükseliş devam ederken uzmanlar da önemli bir iddiada bulundu.

Altında kısa vadede dalgalanmaların olacağını ifade eden uzmanlar, yılın genelinde ise zirvelerin yenilendiği bir yol olacağını öngördü.

Ons altındaki artışla birlikte gram altında da her gün yeni rekorlar geliyor. Ancak uzmanlara göre yeni rekorlar kapıda. 2023 senesinin ilk günlerinde yükselişe geçen altın fiyatlarıyla ilgili beklenen tahminler nasıl? Özellikle gram altın fiyatlarında yeni rekor kırılacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön