15 / 05 / 2024

Gram altın biriktirenler ya da alacak olanlar dikkat! Şok eden yeni açıklama geldi!

Gram altın biriktirenler ya da alacak olanlar dikkat! Şok eden yeni açıklama geldi!

Gram altın biriktirenleri ya da alacak olanları ilgilendiren çok önemli bir bilgi daha geldi. Altında uzman isimlerden biri daha gram altın fiyatı için tarih verdi.



Konuyla ilgili yorum yapan uzmanlara göre, önümüzdeki 5-6 aylık dönemde gram altında rekorların devam ettiği bir fiyatlama görülecek.

 Gram altın biriktirenler ya da alacak olanlar dikkat! Şok eden yeni açıklama geldi!

2023 GRAM ALTININ SENESİ OLACAK

Gedik Yatırım Danışmanı Onurcan Bal, 24 TV'de yaptığı açıklamada, altında ilk çeyrekçe biraz dalgalanmalar görülebileceğini savundu.

Ancak 2023 senesinin genelinde merkez bankalarının faiz artırımına son vermesiyle birlikte altındaki yükselişin daha da güç kazanabileceğinin altını çizen Bal, kısa vadede dalgalanmalar yaşansa da yılın genelinde zirvelerin yenilendiği bir yıl olacağını iddia ederek,  “Önümüzdeki 5-6 aylık dönemde gram altında rekorların devam ettiği bir fiyatlama olacak” diye konuştu.

İŞTE BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI

Gram altın (Satış fiyatı): 1123,35 TL

Çeyrek altın (Satış fiyatı): 1.846,96 TL

YARIM ALTIN

ALIŞ: 3.682,00 TL

SATIŞ: 3.761,00 TL

CUMHURİYET ALTINI

ALIŞ: 7.391,00 TL

SATIŞ: 7.494,00 TL

22 AYAR BİLEZİK FİYATI

ALIŞ: 1034,32 TL

SATIŞ: 1056,97 TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön