02 / 05 / 2024

Gram altın için 2023’e dikkat! Ezberler bozulacak! Hemen bakın!

Gram altın için 2023’e dikkat! Ezberler bozulacak! Hemen bakın!

Birikimlerini gram altına yatırıp kar etmek isteyen vatandaşların gözü kulağı altın fiyatlarında. Altın fiyatları nereye gidiyor? Altın fiyatları yükselecek mi? Bu soruların yanıtları haberimizde.



Gram altın son günlerdeki yatay seyri ile yatırımcıları tedirgin ediyor ancak önümüzdeki dönemde beklenen grafik yatırımcıyı mutlu edecek.

Gram altın ne kadar, gram altın yükselecek mi? Gram altın düşecek mi? Gram altın ne zaman yükselecek? gibi soruların yanıtları arama motorlarında sorgulanıyor. Gram altına yatırım yapanlar altının nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor.

YATAY SEYİR NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Gram altın geçtiğimiz haftayı düşüşle kapatmış ve yeni haftaya da düşüşle başlamıştı. Bugün seyrine 1050 seviyelerinden devam eden gram altın yatay grafik çizmeyi sürdürüyor. Bu yatay seyrin ne zamana kadar devam edeceği merak ediliyor.

Altın piyasası uzmanlarına göre altının yatay seyri uzun sürmeyecek. Altın yakın zamanda yine yükselişe geçerek yatırımcısının yüzünü güldürecek.

“GRAM ALTIN VAZGEÇİLMEZ BİR YATIRIM ARACI”

Altın ile ilgili öngörüleri yakından takip edilen Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altının her zaman vazgeçilmez bir yatırım aracı olmaya devam edeceğini söyledi.


Geri Dön