06 / 05 / 2024

Gram altın o tarihte 1.500 TL! Büyük tufan geliyor! Herkes önlemini alsın

Gram altın o tarihte 1.500 TL! Büyük tufan geliyor! Herkes önlemini alsın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için öngörülerini paylaştı. Memiş, gram altım için 1500 lirayı işaret etti. İşte detaylar…



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ile ilgili olarak kritik açıklamalarda bulundu. Gram altında yükseliş beklentisi için nokta atışı tarihi veren Memiş, yorumlarının yatırım tavsiyesi değil kişisel yorumlar olduğunun altını çizdi.

Memiş, Youtube'da yayınladığı videoda şu açıklamaları yaptı:

"ALTIN FİYATLARI BASKILANIYOR"

Altın fiyatlarının rekor fiyatlarını test etmesi ile birlikte oldukça fazla hikaye olmasına rağmen altın fiyatları baskılanmakta, patladığı zaman fena patlama yapacak. Ben yukarı yönlü hareketler beklemekteyim. Elinde dolar bulunduran şanslı yatırımcı demekteyim. Yeni dolar geçen eline şanslı.

"BÜYÜK BİR TUFAN BEKLİYORUM"

Gram altın 997 lira seviyesinde gösteriliyor. Gram altın lira şu anda 1013-1017. Gram altın 1000 TL’nin altına sarkar mı? Her şey olur piyasalarda fakat ben bir iddiaya girmiştim, 1000 TL altına alamayacaksınız diye. Nisan ayında 900 lira altı alamayacaksınız dedim, kimse alamadı. Mayıs ayında da 950 lira dedim, ikinci iddiamdı. Sizi ekim ayına hazırlamaktayım, büyük bir tufan bekliyorum diye videolarım bulunmaktaydı. Neden eylül, ekimi işaret ettiğime dair açıklamalarımı gerçekleştirdim.

1 Eylül itibarı ile 1000 TL altında gram altın alamayacaksınız dedim. Bugüne kadar gram altın, 1000 liranın altına sarkmadı. 980 liraya gram altın var diyorlar. Bugüne kadar Türkiye'de gram altın lira 1000 liranın altına sarkmadı. Gram altın lira fiyatını 990 lira görüyorsunuz, tuzağa düşmeyin, altın ihtiyacınız olur 1000 lira altından elinizden alırlar şeklinde konuştum. Umarım uyarılarım yine dikkate alınır.

 Gram altın o tarihte 1.500 TL! Büyük tufan geliyor! Herkes önlemini alsın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön