29 / 04 / 2024

Gram altın için son dakika uyarısı geldi! İslam Memiş çok dikkatli olun diyerek, 20 Mart'tan sonrasını işaret etti!

Gram altın için son dakika uyarısı geldi! İslam Memiş çok dikkatli olun diyerek, 20 Mart'tan sonrasını işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada 20 Mart 2024 tarihinden sonrası için gram altın ve ons altın konusunda yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklamaları...



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, 20 Mart 2024 tarihine kadar piyasalar ile ilgili olarak yatırımcıların dikkatli olması gerektiği konusunda çok önemli uyarılar yaptı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın tarafında yaşanan olağan dışı duruma da parmak basarak, çağrı yaptı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Borsa İstanbul 8890 puanda. 8900 üzerinde tutunma çabasına hala devam etmekte Borsadaki düzeltme hareketleri sonlanmadı ve satışlar bitmedi. 8750 ve devamında 8400 puanı beklemeyi sürdürüyor. 9000 puandan çıkıp gümüşe geçmiştik. 23.65'ten gümüş almıştık. Şu anda gümüşün gram fiyatı 25.65 . Biz böyle bir hamle yapmıştık, beklemeyi sürdürüyoruz" diye konuştu.

İslam Memiş yaptığı açıklamada "Dolar kuru 32 TL 12 kuruş. 32 Türk Lirası'nın üzerinde tutunma çabasına devam etmekte. Bizim hedefimiz yine yukarı yönlü. Düşüş yok, hedef de yukarı. 1.0850 destek seviyesi. Ucuz bir seviye. Yeniden trend yukarı. Özellikle 20 Mart 2024 tairihne kadar piyasanın yataya, hatta satıcılı yataya yerini bırakacağını belirtmiştim. Fed faizi açıklayana kadar sıkıcı bir piyasa süreci göreceğiz" dedi.

Gram altın için son dakika uyarısı geldi! İslam Memiş çok dikkatli olun diyerek, 20 Mart tan sonrasını işaret etti!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 20 Mart 2024 tarihinden sonrası için altınla ilgili tahmini ile de dikkatleri üzerine çekip bir de çağrı yaptı.

Açıklamalarıyla dikkat çeken İslam Memiş, "Dolar karşısındaki varlıklarda bir baskı, hafif de olsa aşağı yönlü bir trend bulunuyor. Özellikle ons altın tarafında 2 bin 162 dolar seviyeleri var. 2 bin 188 dolar test edilmişti. Buradan yeniden 2 bin 100 dolar altına sarkma olabileceğini öngördüğümü belirtmiştim. Benim bu öngörüm hala devam ediyor. 2 bin 158, 2 bin 128 devamında 2 bin dolar destek seviyelerini kademeli olarak takip etmeye devam edeceğim. Fed kararından sonra trend yukarı şekilde olacak. 2 bin 350 dolar bu sene test edilince yeniden yeni öngörülerimi sizinle paylaşırım. Birinci öngörülerimiz gerçekleşsin beklentileri yeniden sizinle paylaşacağı" diye konuştu.

İslam Memiş ayrıca açıklamada "Gram altın TL serbest piyasalarda 2 bin 405-2 bin 420 lira aralığında. Tam 15 TL'lik bir alım satım makas aralığı var. Serbest piyasalar bankalara göre daha vicdanlı olmayı, daha gerçekçi olmayı sürdürüyor. Darphane'de ciddi arz sorunları yaşanmıştı. Burada arz tarafında problemler de bulunuyor. Darphane'nin sarrafiye altın basması için altına da ihtiyaç duyuluyor. Altın yok gibi bir şey külçeler, ithalat yasağı bulunuyor çünkü. Bulan bulup üretiyor. Bakalım bu süreç nereye gidecek.

 

Ev fiyatları dolar bazında yüzde 7'ye kadar geriledi: Konutta yaz sonu fırsat olabilir!

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön