Kent Haberleri

Gram altın tam tamına 15 TL birden düşecek! Rekora koşan gram altın için tir tir titreten açıklama şimdi geldi!

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, rekora koşan gram altın ile ilgili ''gram altın 15 TL birden düşebilir'' açıklaması yaptı. Açıklama karşısında yatırımcılar tir tir titredi. Son dakika gram altın yorumu... Doların uluslararası para birimleri karşısında değer kaybetmetmeye başlaması ile altın fiyatları hızla yükselmeye başladı

Altın fiyatları dün akşam Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşamlarında sonra dolar endeksi düşmeye başladı. Doların uluslararası para birimleri karşısında değer kaybetmetmeye başlaması ile altın fiyatları hızla yükselmeye başladı. Güne yükselişle başlayan gram altın rekora koşarken Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan tir tir tireten altın yorumu geldi. ''Gram altın 15 TL birden düşebilir'' diyerek yatırımcıları uyardı. 
 
 

GRAM ALTIN TAM TAMINA 15 TL BİRDEN DÜŞEBİLİR

Son dakika altın fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın 1069 seviyesi ile rekora koşarken Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

 

Hatice Kolçak, "Ons altın aşağı doğru kırarsa 1720-1725 dolara kırabilir. Bir satış görebiliriz. Haliyle ons altın düşerse gram altında düşecek. 1040 TL'leri görme ihtimalimiz var. Bunlar kısa vadeli yorumlar. Uzun vadeli yorumlar değil. Alım için 10-15 TL fırsat oluşturabilir. Dolar/TL kuru yerinde sayıyor. Hiç hareket etmiyor" dedi.

Öte yandan İntergal Yatırım’ın Günlük Forex Bülteni’nde altın fiyatları ile ilgili değerlendirmelere yer verildi.  ''Powell’ın güvercin açıklamalarının etkisi ile ons altın tarafında güvercin Fed esintisi şiddetli bir şekilde hissedildi. Dolayısıyla Ons altın bir süredir 1760 dolar bandında baskılanıyordu.

 

Dar bant alanından Güvercin Fed’den gelen esinti etkisiyle yükseldi. Ons altın hafta başında 1740 dolar desteğinden tutunarak Powell’ın güvercin açıklamaları etkisi ile 1786 dolar seviyesi olan önemli direnç seviyesine yaklaşmış bulunmakta. Teknik olarak ons altında trend yukarı diyebiliriz.'' ifadelerine yer verildi.

Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! İşte 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altında fırtına değil resmen tsunami geliyor! Tüm bildiklerinizi unutun! Altın Kahini İslam Memiş rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları çarşıyı pazarı karıştırdı! Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları