29 / 04 / 2024

Gram altın uçuşa geçti... Gram altın için iki flaş tarih verildi

Gram altın uçuşa geçti... Gram altın için iki flaş tarih verildi

Gram altına yatırım yapan vatandaşlar gram altın fiyatlarındaki gelişmeleri anbean takip ediyorlar. Gram altın için son dakika gelişmesi yaşandı. İşte gram altın fiyatları için verilen iki tarih...



Altın fiyatları 2023 yılına çok hızlı şekilde girmesinin ardından ivmesini bu yıl da sürdürdü Altın fiyatlarındaki bu gelişmeler, doğal olarak altına yatırım yapan vatandaşların da altın fiyatlarına olan ilgisini artırdı. Altın yatırımcılarını ilgilendiren iki önemli tarih verildi. 

Altın fiyatları 2023’te yatırımcısına kazandırmaya başladı. Bu hafta ise piyasadakiler 2 gelişmeyi bekliyor. Cuma günü açıklanması beklenen ABD Şubat ayı istihdam raporu altına yön verecek. Piyasaların Cuma gününe kadar dalgalı bir seyir izleyebileceği tahmin ediliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön