22 / 07 / 2024

Gram altına kar satışı dopingi! İslam Memiş tarih açıkladı

Gram altına kar satışı dopingi! İslam Memiş tarih açıkladı

Piyasada yaşanan hareketlilik ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar geliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılar için birbirinden kritik uyarılar yaptı. Gram altın fiyatı, dolar ve borsaya dair yorumlar yapan İslam Memiş kar satışları için tarih açıkladı. İşte tüm detaylar..




ALTIN VE ONS YORUMU GELDİ!
Yazısında son olarak ONS altın fiyatları ve gram altın fiyatlarına değinen uzman isim ONS altın fiyatları için 1958 dolar seviyesinin destek, 1998 dolar seviyesinin ise direnç noktası olduğunu vurguladı. Dolar destek seviyesi yani 1958 seviyesinden kurulursa 1948 dolar seviyelerini test edebileceğinin bilgisi paylaşıldı

Bu hafta ise kar satışlarının takip edileceğini açıkladı. Gram altın fiyatlarına dair açıklamalarında ise haftaya düşüşle başladığı bilgisini paylaştı. Ekranlarda 1.213 piyasalarda ise 1.234 TL seviyelerinden işlem gördüğünü açıkladı. Altın için orta ve uzun vade için pozitif görünüm olduğunu vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön