18 / 07 / 2024

Gram altında rakam verildi: Uzmanlar gram altın için 2 bin TL'yi işaret etti! Son dakika! 

Gram altında rakam verildi: Uzmanlar gram altın için 2 bin TL'yi işaret etti! Son dakika! 

Gram altındaki son durum merak ediliyor. İki uzman isim gram altının 2 bin liraya yükseleceğine dikkat çekerek, önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...




ALTINDA TREN KAÇTI MI? 

Altın ve para piyasaları uzmanı Yıldırımtürk de altın fiyatlarını değerlendirdi. Yıldırımtürk, konu ile ilgili açıklamasında "Seçim öncesinde 21 lira olan doların bayram sonrasında 26 liraya geldiğini görüyoruz. Önümüzdeki günlerde Turizm gelirleri dışında yeni bir döviz girdisinin ihtimalinin zayıf olması sebebiyle doların 27,5 lira seviyelerine geleceğini ifade edebiliriz" şeklinde konuştu ve altında geri çekilme olup olmayacağını açıkladı. 

Altında gelecek günlerde çok fazla bir çekilme olmasını beklemediğini vurgulayan Yıldırımtürk, "Gram altının 1600 seviyelerinin altında geleceğini çok fazla düşünmüyorum. Çünkü dışarıda ons altın fiyatında düşüş olsa bile iç piyasada dolar/TL çarpanı sebebiyle dış piyasadaki geri çekilmeyi içeride hissedemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gram altında rakam verildi: Uzmanlar gram altın için 2 bin TL yi işaret etti! Son dakika!  

Yıldırımtürk, iç piyasadaki altın fiyatlarında yeni rekorlar geleceğine dikkat çekti ve "Önümüzdeki günlerde 1650 lira seviyesi geçildikten sonra 1700 lira, ardından 1750 seviyeleri ve sene sonu itibarıyla da gram altında 2 bin lira seviyelerinin görülme ihtimali var" açıklamasında bulundu. 

İç piyasada güven ortamının artması halinde ve  vatandaşın 'enflasyonun artmayacağına ve düşme eğilimine giriyor' inancına sahip olması durumunda, altın fiyatlarının doyum noktasına ulaşabileceğini aktaran Yıldırımtürk, "Bunun içinde bu doyum noktasına ulaşmanın henüz zamanı olduğunu düşünüyorum" diyerek açıklamasını tamamladı. 

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Dikkat! Borç yapılandırmada ilk taksit için son bir hafta

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Memur, işçi ve emekli maaşlarında uçurum: Kimin maaşı kaç lira oldu? Hemen bu rakamlara göz atın! 

 


Geri Dön