09 / 05 / 2024

Gram altında vurgun dönemi! Altın kahini İslam Memiş tarih verdi

Gram altında vurgun dönemi! Altın kahini İslam Memiş tarih verdi

İslam Memiş, gram altın ile ilgili kritik bir tahmin yaptı. Memiş, dolar ve borsa için de analizler yaptı. İşte tüm detaylar...



Piyasalardaki gelişmeler konusunda haziran ayı uyarısı yapan finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Gram altın, dolar, gram gümüş fiyatları ne olacak?" sorularına yanıtladı. İşte tüm ayrıntılar...

TV100'deki yazısında altın fiyatları, dolar, Bitcoin değerlendirmeleri yapan İslam Memiş, "FED ne planlıyor? Dolar ne kadar yükselir? Altın fiyatları ne olacak? Bitcoin hangi seviyelere çıkar?" sorularını yorumladı.

İslam Memiş, FED'in mayıs ayı toplantısında piyasaların beklentisinin karşılandığını ancak beklenilen aksiyonun oluşmadığını ifade etti. Yatırım araçlarında keskin bir yön kırılımı olmadığını belirten İslam Memiş, "Enstrümanlarda aynı bant aralıkları hâlâ geçerli" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön