Kent Haberleri

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Bu tarihi duyanların resmen ayakları yerden kesildi! Hemen bakın

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih peş peşe açıklandı... Bu tarihi duyanların resmen ayakları yerden kesildi... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Altının Efendisi şeklinde de bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altını olanlara ya da altın almak isteyenlere bazı önemli uyarılar yaptı

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan ve altın fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Altının Efendisi şeklinde de bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altını olanlara ya da altın almak isteyenlere bazı önemli uyarılar yaptı. 

Yaptığı son dakika açıklamalarında borsaya da değinen İslam Memiş, Mart ayında borsada toparlanma olacağını belirterek, altının da borsaya dayanarak yükseliş yapacağını dile getirdi.

Bankada gram altını olanlar aman dikkat! İslam Memiş peş peşe o tuzağı açıkladı, bunu yapanlar yandı! Hemen bakın! 

Gram altını olanlara resmen Şubat 2023 şoku! İslam Memiş yeni tahminini bir bir duyurdu, altını olanın adeta aklı çıktı!

Gram altını olanlar dikkat! İslam Memiş altının füze gibi fırlayacağı tarihi resmen tek tek açıkladı! Hemen bakın!