25 / 07 / 2024

Gram altının 1400 TL olacağı tarih! İşte o tarih, acilen bakın kafanız rahat kalsın

Gram altının 1400 TL olacağı tarih! İşte o tarih, acilen bakın kafanız rahat kalsın

Gram altın fiyatlarının ne zaman yükseleceği merak ediliyor. Hem İslam Memiş hem de analistler çok merak edilen bu soruya yanıt verdi.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Atlanta Fed Başkanı Raphale Bostic Perşembe günü yaptığı açıklamada enflasyonu aşağı çekme çalışmalarının hala tamamlanmadığını ve mevcut hızın Fed’in yüzde 2 hedefinden çok uzak olduğunu kaydetti.

Piyasa 20-21 Eylül’de yapılacak toplantıda artan oranda Fed’im fiyat baskılarını kontrol altına almak için 75 baz puanlık faiz artışı yapmasını bekliyor. 

“Yükselen tahvil getirilerinin dolar işlemlerini canlandırması altını bir kum torbasına dönüştürüyor” diyen Oanda Corp Kıdemli Piyasa Analisti Edward Moya, “Küresel çapta tahvil getirilerinin yukarı yönlü hareketi sona ermeden altın için ufukta rahatlama görünmüyor” değerlendirmesinden bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön