18 / 05 / 2024

Gram altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan kuyumcuya koşsun!

Gram altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan kuyumcuya koşsun!

Piyasalarda yaşanan hareketlilik nedeni ile vatandaşlar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Analistler ise vatandaşların soru işaretlerini gidermek amacıyla son dakika açıklaması yaptı.



İSLAM MEMİŞ'TEN SERT UYARI!

İslam Memiş, altına yatırım yapacakları uyardı. bin 30 TL seviyesi üzerinden gram altın alınmaması gerektiğinin altını çizen Memiş, fiyatın bin 30 TL seviyesi altına kesinlikle sarkacağını duyurdu. Ekranlarda gram altını bin TL hatta bununda altında gösterilebileceğini bildirdi. Memiş, halkı son kez "Sakın tuzağa gelme." şeklinde uyardı.

DOLARDA NOKTA ATIŞI YAPAN SELÇUK GEÇER'DEN KRTİK TAHMİN!

Dolarda piyasanın beklediği ivmenin yakalanması durumunda gram altının bin 200 TL'yi göreceğini vurgulayarak, sene sonunda bin 500 TL seviyelerini test edeceğini açıkladı. Dünyada yaşanan ekonomik krizin sonuçlarının Türkiye'yi derinden etkileyeceğini söyleyen Geçer, gram altının bu durumda 2 bin TL'yi bulacağını hatırlattı.

Peki, altın piyasasında son durum ne? İşte 22 Ağustos 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön