Altın & Gümüş

Gram altının fiyatı tarihe altın harflerle yazılıyor! Altının gramı bugün kaç lira kazandırdı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş an itibariyle devam ediyor. Gram altın fiyatı şu dakikalarda 982 lira seviyesi ile bu senenin rekorunu kırıyor. Peki altının gramı yatırımcısına bugün kaç lira kazandırdı?  Gram altın şu dakikalarda 982 lira seviyesine yükseldi

Altının gram fiyatı bugün 2022 senesinin rekorunu kırıyor. Gram altın şu dakikalarda 982 lira seviyesine yükseldi. Altının gramında günlük bazda yüzde 1,55 yükseliş kaydetti. Peki yatırımcılar gram altından bir günde ne kadar kazandı? Gram altın bugün yatırımcısına kaç lira kazandırdı? 

GRAM ALTININ FİYATI TARİHE  ALTIN HARFLERLE YAZILIYOR

Gram altın şu dakikalarda piyasalarda tansiyonu yükseltiyor. Gram altın fiyatı 982 lira seviyesi ile son beş ay içinde en yüksek seviyeye ulaşarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı. 

Peki gram altın yatırımcısına bugün kaç lira kazandırdı? 

GRAM ALTIN BUGÜN YATIRIMCISINA KAÇ LİRA KAZANDIRDI?

Gram altın fiyatı bugün 2022 senesinin zirvesine yükseldi. Rekor kıran gram altın bir günde yatırımcısına ne kadar kazandırdığını merak edenler için işte gram altının bir günlük kazancı...

Gram altın dün 978 liradan satışa sunulmaya başladı. Bu sabah ise gram altın 982 lira seviyesine yükseldi. Hal böyle olunca yatırımcılar gram altndan 1 günde 4 lira kazanmış oldu. 5 ay önce yani 1 Ocak 2022 tarihinde gram altın 779 liradan satılıyordu, beş ay içinde gram altın yatırımcısına toplamda 203 lira kazandırmış oldu.

Ons altın 1845 dolar, gram altın 982 lira oldu! Altın uçuyor! Son dakika canlı altın fiyatları 26 Mayıs 2022...

Gram altın fiyatı 984 lira oldu! İşte son dakika kuyumcu altın fiyatları 25 Mayıs 2022