05 / 05 / 2024

Gratis'te Philips Airfryer XXL Fritöz 5 bin 500 TL indirimle satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Gratis'te Philips Airfryer XXL Fritöz 5 bin 500 TL indirimle satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer Fritöz XXL boyutu ve 5 farklı pişirme programı sayesinde minumum yağ ile yiyeceklerin sağlıklı ve uygun biçimde pişirilmesini sağlar. Böylece Minimum yağ ile maksimum lezzet ortaya çıkar.



 Gratis te Philips Airfryer XXL Fritöz 5 bin 500 TL indirimle satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi
Philips Airfryer XXL Avance Collection Fritöz buharlı pişirme teknolojisi ile kırmızı etten balığa, sebzeden keke kadar pek çok yiyeceği fırına kıyasla yaklaşık 1.5 kat daha hızlı pişiriyor.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

PHİLİPS AİRFYER ÖZELLİKLERİ

  • Philips Airfryer XXL, istediğiniz yiyeceklerin çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan, sıcak havayla kızartılmasını sağlar. Philips Airfryer, fazla yağı ayıran ve saklayan Fat Removal Teknolojisine sahip tek Airfryer olarak işlem görür. Dıșı çıtır çıtır, içi yumușacık, minimum yağ ile maksimum lezzet sunan leziz yiyecekler ortaya koyar.
  • Kullanıșlı Sıcak Tutma modumuz sayesinde dilediğiniz zaman yemeğinizi ısıtır ve tüketebilirsiniz. Bu mod yiyeceğinizi 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta tutar.
  • Philips'in Rapid Air teknolojisi, 7 kat daha hızlı hava akıșı sağlayarak çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olur.  
  • Philips Airfryer ile yemek pișirmek her zamankinden daha hızlı ve kolaydır. Anında ısı ve Rapid Airflow teknolojimiz sayesinde yemeğiniz fırında hazırlanmasına kıyasla 1,5 kat daha hızlı pișerek size kolaylık sağlar. Airfryer'ınızı önceden ısıtmanıza da gerek yoktur. Pișirmeye bașlamak için sadece açmanız yeterlidir.
  • Çıkarılabilir, yapıșmaz süzgeç parçasına sahip Airfryer, QuickClean sepeti sayesinde hızlı ve kolay bir biçimde temizlenebilir özelliktedir.Ayrıca yapıșmaz kaplamalı sepet ve çıkarılabilir çekmece, bulașık makinesinde kolaylıkla yıkanır.

Peki Philips Airfyer Fritöz'ün genel ve teknik özellikleri neler? 

 


Geri Dön