28 / 04 / 2024

King Magicfry Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 8 Mart 2023 fiyat listesi

King Magicfry Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kung  Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Gratis'te King Sıcak Hava Fritozu ne kadar? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi...



 King Magicfry Sıcak Hava Fritözü Gratis te indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 8 Mart 2023 fiyat listesi
Sıcak hava fritözü almak isteyenlerin yaptığı araştırma neticesinde enerjiden ve zamandan tasarruf ettirmesi öne çıkıyor.Ayrıca artan yağ fiyatları da bu ürünü kullanma isteği uyandırıyor. Bu ürün ile çok az miktarda yağ kullanarak tek seferde istenilen porsiyonda yemek elde ediliyor. Buda sıcak hava fritözünün çokça tercih edilmesinde etkili oluyor. 

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Sıcak hava fritözünde balık, patates, et, tavuk gibi yiyecekleri ister kızartabilir isterseniz de çok az miktarda yağ ile yüksek performansla istediğiniz porsiyonda pişirebilirsiniz.
  • 3,5 litre fritöz kapasitesiyle yağsız sıcak hava fritözüne çok miktarda yemek sığdırarak tek seferde istediğiniz porsiyon sayısına kadar yemek elde edebilirsiniz.Böylece geniş aileler içinde kullanışlı bir üründür.
  • 2,6 litrelik yağ kapasitesi sayesinde yağsız sıcak hava fritözü makinenizi istediğiniz miktarda yağ ile birlikte kullanarak üstün bir elde etmeniz mümkündür.
  • King Beyaz Magicfry Sıcak Hava Fritözü 'nün hızlı hava akışı özelliği sayesinde minimum seviyede yağ kullanarak yiyecekleri buhar ile pişirir. Böylece yağ kullanımından tasarruf etmiş olursunuz. Bu da sağlığınız açısından önem arz eder.
  • Satın alacağınız yağsız sıcak hava fritözü modeli, pişme noktasına ulaşınca otomatik kapatma özelliği ile fazla enerji harmayarak size katkıda bulunur.
  • Otomatik kapatma özelliği sayesinde olası yangın veya arıza durumları  engellenmiş olur.
  • Fonksiyonel tasarıma sahip olduğundan çeşitli ayarlarda pratik bir şekilde kullanmak mümkündür.
  • King Magicfry Sıcak Hava Fritözü, çeşitli ızgaraları kolaylıkla hazırlamanıza, donmuş besinlerin buzunu pratik bir biçimde çözdürmenize yardımcı olur.

Peki ürünün teknik özellikleri neler? 
 


Geri Dön