27 / 04 / 2024

Gratis'ten dev kampanya: Bu ürünler sadece 39 TL

Gratis'ten dev kampanya: Bu ürünler sadece 39 TL

Gratis yeni kampanyasını duyurdu. Makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve benzeri ürünler satan marka kampanya dahilindeki ürünleri Gratis Kart sahiplerine 39 TL'den satışa çıkardı. İşte detaylar...



Türkiye'nin önde gelen kozmetik ve kişisel bakım ürünleri markalarından Gratis, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya ile güzellik ve bakım ürünlerini daha erişilebilir fiyatlarla sunuyor. Makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve benzeri ürünleri içeren bu kampanya kapsamında, Gratis Kart sahipleri seçili ürünleri 39 TL fiyatıyla satın alabilecekler.

Günümüzde güzellik ve bakım, insanların yaşam tarzının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu bağlamda, kaliteli ürünlere ekonomik fiyatlarla ulaşmak büyük bir önem taşıyor. Gratis, yeni kampanyası ile müşterilerine cazip bir fırsat sunuyor. Kampanya, Gratis Kart sahiplerini özel olarak hedef alarak, üyelerine avantajlı alışveriş imkanı sunuyor.

Kampanya dahilindeki ürünler arasında makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi geniş bir yelpaze bulunuyor. Gratis Kart sahipleri, bu ürünleri 39 TL fiyatıyla satın alarak kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlarla edinme imkanına sahip olacaklar.

Gratis'in bu kampanyası, müşterilere sadece uygun fiyatlarla ürün sunmanın ötesinde, aynı zamanda sadık müşterilere özel avantajlar sunmanın da bir yolu olarak öne çıkıyor. Gratis Kart sahipleri, bu kampanya ile güzellik ve bakım ürünlerinde büyük bir çeşitlilik ve kaliteyi bütçelerine uygun şekilde deneyimleme şansına sahip olacaklar.


İşte 39 TL'ye satılan kampanyalı ürünler:

* Banana Crush Bee Beauty Wonder Food Saç Maskesi 
* Beaulis Beautify It BB Krem 139 Medium Beige
* LYKD Asansörlü Dudak Kalemi 120 Rosewood
* Bee Beauty Krem Deodorant Softy 35 ml
* Beaulis 3'lü Oje 80's Relax Coral Seri
* Life In Avokado Yağı 125 ml
* 400 ml Makyaj Temizleme Suyu Bee Beauty Micellar  Tüm Ciltler İçin 
* Orien Tıraş Sonrası Balsam 200 ml
*  25 ml Bee Beauty Organik Göz Kremi Gül
* Bee Beauty Body Butter 190 ml

Ayrıntılı bilgi için: https://www.gratis.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Ağustos 2023 tarihinde saat 20:24'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.72 Türk Lirası, euro 29.03 Türk Lirası, altının gramı ise 1.714 Türk Lirası değerindedir.

4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi Şok'ta satışa! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte fiyat listesi

Volkswagen Golf 2023 fiyat listesi

Toyota'dan ay sonu fırsatı; Fiyatı 764 bin 350 TL oldu! Yetişen alır!


Geri Dön