28 / 04 / 2024

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.



Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Geri dönüştürülebilir her türlü madde ve malzemenin; tekstil ve konfeksiyon artık ve kırpıntıları, plastik, metal, kağıt, cam gibi atıkların ve hurdaların toplanması, ayırımı, kırma, parçlama, öğütme, eritme gibi işlemleri, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2 - Her türlü nakil vasıtası alım satım işleri yapmak, oto galeri açmak ve işletmek. ŞİRKETİN İŞTİGAL KONULARIYLA ALAKALI 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü taşıt ve gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Şirket konusu işlerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how, marka, fesihname, belge, alameti farika gibi sınai, mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap etmek veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, her türlü hukuki tasarruf işlemlerde bulunmak. Ayrıca, yukarıdaki hakları kiraya verebilir veya kiralayabilir. 3. Şirket konusuyla ilgili mamullerin depolanması, nakli, satışı için gerekli her türlü makine, tesisat, nakil vasıtaları, cihaz alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir veya satabilir, ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. 4. Şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir. Kamu, resmi ve özel kurum ve kuruluşların açtığı ihalelere katılabilir. 5. Şirket konusuyla ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ileride kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir. Şirket konularıyla iştigal eden firmaları ve ticari işletmeleri devren iktisap edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş ve kurulacak şirketlerin, hisse senetlerini ve paylarını satın alabilir veya satabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir. 6. Şirket konularıyla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, acentelik, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir.
 


Geri Dön