Yeni Projeler

Green Leaf’ta daire teslimleri için geri sayım başladı!

Antalya’da 5 dönüm arazi üzerine inşa edilen ve sadece dubleks dairelerden oluşan Green Leaf’ta teslim için geri sayım başladı. İşte Green Leaf ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabı..

Seleksan İnşaat tarafından Antalya Kepez’de projelendirilen Green Leaf, 5 dönü arazi üzerinde yükseliyor. Proje, gece ve gündüz bölümü ayrı ayrı tasarlanmış 2+1 dubleks 92 daireden oluşuyor.

Özgün ve butik ve konsepte sahip Green Leaf’ta ​​yüzme havuzu, alışveriş merkezi, kış bahçesi, lobi, her katta çift asansör, açık e kapalı otopark bulunuyor.  Sitede özel güvenlik ve 7/24 kamera sistemi hizmet veriyor.

KONUMU İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR

200 Dönümlük Kepez Belediyesi Simge Park projesinin hemen yanı başında yer alan Green Leaf’ın tam karşısında yapılan kurumsal AVM'de kafe ve restoranlar çocuk aktivite alanlarına, avantajlı fiyatlar ve dünya markaları yer alıyor.

Green Leaf konumu ile de ön plana çıkıyor. Antalya Havaalanına 18 km uzaklıktaki proje, 1400 Yataklı Bölge Hastanesine 600 metre mesafede yer alıyor,  60'lık Batı çevre yolunun ise sadece  900 metre uzağında bulunuyor.

DAİRE FİYATLARI NE KADAR?

Teslimlerin Eylül 2024’te başlayacağı projede daire fiyatları 5 milyon 500 bin TL’den başlıyor.

Web: https://www.seleksaninsaat.com/green/

Tel: 0 (242) 328-0800

Konut almak için en uygun zaman! Fiyatlarda artışın başlamasına sadece birkaç ay kaldı

Araç alırken bir araba parası devlete vergi ödeniyordu, şimdi ev alırken de aynısı olacak!

Trend 16’da, 3+1 daireler 5 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim

Vergi düzenlemeleri konut sektörünü bitirir, gerçek bedelle satışlar fiyatları yüzde 40’a kadar artırır