28 / 04 / 2024

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 



Verilen detaylara göre, İstanbul Çatalca Merkezli Greenlife, arsa-arazi birikimi ve tecrübesiyle Beylikdüzü, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ gibi lokasyonlarda hizmet vererek, yatırımcılarına 1 senede yüzde 300’e yakın getiri kazandırdı. Şirketin hedefleri arasında İstanbul-Şile, İzmir, Bodrum, Yalova ve Kırklareli gibi lokasyonlarda projeler hayata geçirerek, yaşam modellerine farklı bir bakış açısı getirmek bulunuyor.

Paylaşılan detaylar göre, Kuzey Ormanları’nın hemen yanında mega kent İstanbul’un oksijen deposu Çatalca’da 22 senedir “Hep daha iyi bir yaşam” mottosuyla faaliyet gösteren şirketin sahibi Murat Sural, 3 sene önce Greenlife’ı Şenel Güneysu ile beraber kurarak, arsa-arazi sektöründe yeni güç birliğine de imza attı. Bu süre içinde Türkiye’ye pek çok yatırımcı da kazandıran şirket, 30 binin üzerinde müşteri portföyüne ulaştı ve bu alanda sektörün önemli bir oyuncusu durumuna geldi. 

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

Greenlife, Çatalca başta olmak üzere Beylikdüzü, Silivri, Arnavutköy ve Tekirdağ gibi önemli merkezlerin dışında yakın zamanda İstanbul- Şile, İzmir, Yalova, Kırklareli ve Bodrum’da da yatırımcılara kazanç sağlamayı planlıyor.Greenlife Genel Müdürü Şenel Güneysu şirketin ulaşmış olduğu başarıyı şu cümlelerle anlattı:  ”Çözüm ortaklarımız ve iştirakçi şirketlerimizle Türkiye'nin küçük birikimlerini, büyük yatırımlara dönüştürdük. Geleceğe güvenli ve emin adımlarla ilerlerken, toprağa yatırım yapmayı sürdürmek, toprağın değerini bize güvenen dostlarımıza anlatmayı sürdüreceğiz.”
 
 


Geri Dön