13 / 05 / 2024

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 



Şirket aktif olarak Çatalca bölgesinde toplamda 8 adet projenin faaliyetlerini sürdürüyor. Söz konusu bu projeler; Subaşı, Kabakça 1 ve 2, İnceğiz 1 ve 2, MyGarden 1 ve 2, Akalan ve Nakkaş. Akalan ve Nakkaş Greenlife’ın şu anda en gözde projelerinden ikisi. 

Şenel Güneysu söz konusu projelerin ana temasını şöyle anlattı: “Öncelikle yaşamın monotonluğundan sıkılmış olan, kentin karmaşasından bunalanlar için doğayla entegre bir yaşam modeli sunuyoruz. Biz bunu yaparken doğayı kendi halinden koparmıyoruz ve en önemlisi yatırımcımıza kazançlı fırsatlar sunuyoruz.” dedi.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

1 senede yüzde 300 kazanç sağladı

Greenlife’ı tercih eden yatırımcılar Kabakça projesinden 1 senede yüzde 300, İnceğiz ve MyGarden projelerinden de yüzde 200 kazanç sağladıklarını kaydeden Greenlife Genel Müdürü Şenel Güneysu, “Kente maksimum 40 dakika kadar mesafede insanlar hem kendilerine ait özel bir yaşam bahçesine sahip oluyor hem de kazançlarını katlama imkanı bulmuş oluyor. Böylelikle tatil ve yatırım olanağı da sağlamış oluyorlar. Toprağa dokunarak, doğayı dinleyerek huzurlu bir yaşamın içerisinde kendilerini buluyorlar.” dedi.

Deprem uzmanından korkutan açıklama:  Adana  ve Marmara hassasiyetini koruyor! İstanbul'da en az 7,2 büyüklüğünde olacak!

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Araç alım-satımında ek vergiyi kim öder? Ek MTV'de tüm ayrıntılar belli oldu!

 


Geri Dön